Plaćajte online Mastercard karticom Intesa Sanpaolo Banke i ostvarite povrat novca

26.05.2022 08:24:03
Intesa Sanpaolo Banka plaćanje Mastercard karticom

Osjećajte se sigurno pri svakom online plaćanju Mastercard karticama Intesa Sanpaolo Banke i ostvarite povrat novca

Svi korisnici Mastercard kreditne kartice Intesa Sanpaolo Banke, koji u periodu od 01.05.2022. do 31.05.2022. godine izvrše najmanje 2 (dvije) online kupovine Mastercard karticom kod nekog od domaćih online trgovaca, u minimalnom ukupnom iznosu od 1 KM, ostvaruju pravo na povrat novca u vrijednosti od 10,00 KM na svoju Mastercard karticu. Bitno za istači je da će korisnik Mastercard kreditne kartice moći samo jednom iskoristiti ovu pogodnost u gore navedenom periodu.

U kampanji mogu učestvovati i plaćanja mjesečnih komunalnih računa koja obavite online svojom Mastercard karticom na portalima ili u aplikacijama izdavaoca komunalnih računa koji tu opciju podržavaju (npr. aplikacije telekom i kablovskih operatera). Online transakcije koje ne učestvuju u kampanji su transakcije koje se odnose na kockanje, igre na sreću i transakcije koje su u svojoj osnovi gotovinske transakcije.

Osjećajte se sigurno pri svakom online plaćanju Mastercard karticama Intesa Sanpaolo Banke i ostvarite povrat.

Sve kartice Banke učestvuju u 3D Secure programu, koji omogućuje najviši nivo sigurnosti prilikom kupovine na online prodajnom mjestu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting