Grakop Kiseljak "Kvalitet ne nastaje kontrolom već radom, planiranjem i poštivanjem rokova"

24.01.2022 08:14:42
Grakop Kiseljak standard kvaliteta

Kvaliteta ne nastaje kontrolom, već se na vlastitu odgovornost mora postići radom, planiranjem i proizvodnjom i uključuje usluge i poštivanje rokova.

Misija postojanja i poslovanja firme GRAKOP d.o.o. Kiseljak ostvaruje se kroz zadovoljenje potreba i želja zainteresovanih strana za procese izrade na građevinskim objektima, niskogradnji i uslugama.

Standardan kvalitet obezbjeđuje se kroz programe nadzora, kontrole i preispitivanja nad slijedećim bitnim karakteristikama proizvoda:

  • konkurentnost cijene koštanja,
  • ispunjenje ugovorenih rokova,
  • smanjenje  naknadnih troškova proisteklih  iz neusaglašenosti  u procesima rada,
  • smanjenje  ukupnih troškova  nekvaliteta  u  odnosu  na  ukupnu  realizaciju, smanjenje  vremena   izrade  i   ukupnog   ciklusa   proizvodnje   kroz   uređenje proizvodnih tokova, te unapređenje funkcije planiranja i upravljanja proizvodnjom.

Direktor i kompletno rukovodstvo iskazuju svoju čvrstu odlučnost i opredjeljenje da potencijale i resurse kojim ovo društvo raspolaže, organizuje i usmjeri u pravcu cjelovitog zadovoljenja zahtjeva i očekivanja klijenata, odnosno korisnika usluga koje pružamo.

"Kvaliteta ne nastaje kontrolom, već se na vlastitu odgovornost mora postići radom, planiranjem i proizvodnjom i uključuje usluge i poštivanje rokova. Brigom o potrebama i interesima svakog zaposlenika gradimo klimu saradnje, povjerenja i pripadnosti, a zadovoljan zaposlenik i timski rad ključ su uspjeha našeg preduzeća. Mi stvaramo povjerenje na temelju uzajamnog poštovanja kako zaposlenika međusobno, tako i naših klijenata i potrošača, tj. korisnika naših usluga. Preduzeće Grakop ima stalno uposlenih 100 radnika, dok u vrijeme građevinske sezone taj broj raste i do 130 uposlenika." poruka je iz Grakop-a

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina