Jasmin M je kompanija koja važi za jednog od većih dobavljača u oblasti hidraulike u BiH

10.03.2022 07:42:50
Jasmin M hidraulika

Kao jedan od većih dobavljača u oblasti hidraulike u BiH Jasmin M Žepče i Jasmin M PSC Sarajevo nude vam kompletan asortiman hidrauličnih i pneumatskih komponenti.

Kao i matična kompanija Jasmin M d.o.o. Žepče i Jasmin M PSC Sarajevo, nudi vam kompletan asortiman hidrauličnih i pneumatskih komponenti sa posebnim naglaskom na hidraulične pumpe. Otvaranjem ovog centra, kompanija Jasmin M, dokazala je, zašto već dugi niz godina, važi za jednog od većih dobavljača u oblasti hidraulike, u BiH.

Kompanija posjeduje najveći lager hidrauličnih pumpi u regionu, te nude kompletna riješenja za zamjenu, popravak i održavanje hidrauličnih pumpi.

Više stotina pumpnih jedinica, bilo da se radi o klipnim, krilnim ili zupčastim hidrauličnim pumpama, na stanju, garancija su povoljnog i brzog riješenja problema.

Jasmin M d.o.o. Žepče ovlašteni je distributeri kompanija: Bosch Rexroth, Parker Haniffin, Sunfab i Hydro Leduc.

2019. godine u poslovnici u Sarajevu (Safeta Zajke 137D, Briješće) otvoren je prvi Bosch Rexroth Excellence Service and Repair centar u BiH;

Centar se sastoji od ispitnog stroja Rexroth SSTB 135 kW, tima visoko kvalifikovanih inženjera i servisera;

Testna stanica, omogućava testiranja hidrauličnih pumpi u otvorenom i zatvorenom hidrauličnom krugu. Certifikat ispitivanja dokazuje postignute parametre hidrauličnih pumpi i motora, te kvalitet opravke i reperacije pumpi motora sa važećim standardima Bosch Rexroth AG‼️‼️‼️

Posjetite Jasmin M PSC Sarajevo u ulici Safeta Zajke 137 D, Briješće, te dozvolite najboljem timu stručnjaka, da izvrši provjeru ili popravku Vaše postojeće hidraulične pumpe u najsavremenijem servisnom centru:

+387 61 109 527 Mustafa Pivić-Voditelj prodaje za hidrauliku i pneumatiku

+387 62 994 657 Zlatan Đulbić-Prodajni menadžer Bosch Rexroth

+387 62 892 255 Edo Botić- Prodajni menadžer Bosch Rexroth

"KOD NAS KVALITET NIJE SLUČAJAN"

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika