Emgen: Besprijekorna usluga, prihvatljive cijene i tehnička podrška kao temelj stabilne saradnje

21.12.2021 07:39:02
Emgen laboratorijske usluge

Besprijekorna usluga je jedini način da se ispoštuju zahtjevi kupaca na najbolji način garantujući kvalitet, prihvatljive cijene i maksimalnu tehničku podršku kao temelj dugoročne i stabilne saradnje.

Kako bi što odgovornije pristupili projektu i upotpunili svoju ponudu Emgen d.o.o. Sarajevo je potencijalnim kupcima omogućio dodatne usluge poput servisiranja uređaja, uslužnih laboratorijskih naučno-istraživačkih analiza i edukacije koja će korisnicima omogućiti puno bolje razumijevanje nauke i njene praktične primjene.

Emgen doo je privatna kompanija specijalizirana za uvoz i distribuciju visoko kvalitetnih proizvoda renomiranih svijetskih proizvođača iz oblasti: medicine, veterine, prirodnih nauka, industrije, laboratorijske opreme i potrošnog materijala. Pažnja im je usmjerena proizvodima vrhunskog kvaliteta. Trude se da očuvaju ugled pouzdanog partnera na način da udovolje svim zahtjevima kupaca što adekvatnijom uslugom u najkraćem mogućem roku. Besprijekorna usluga je jedini adekvatan način da se ispoštuju zahtjevi svih kupaca na najbolji mogući način garantujući vrhunski kvalitet, veoma prihvatljive cijene i maksimalnu tehničku podršku koja je temelj dugoročne i stabilne saradnje.

ANALIZA REZULTATA

Uslužna analiza i interpretacija podataka iz oblasti molekularne biologije (DNK i RNK izolacije, PCR, Sekvenciranja i slično) u saradnji sa referntim centrima u EU.

OVLAŠTENI SERVIS

OU sklopu navedenog prodajnog asortimana posjeduju i ovlašteni servis pružajući tehničku podršku za asortiman laboratorijske opreme proizvođača koje zastupaju.

EDUKACIJA

Edukacija i praktično usavršavanje kroz organizaciju različitih radionica iz oblasti prirodnih nauka u saradnji sa vodećim kompanijama u Evropi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle