Za svako realizovano šminkanje kod dm Savjetnica za ljepotu do 30.4. dobijate dm kišobran na poklon!

04.04.2022 09:28:51
dm savjetnica za ljepotu šminkanje kišobran poklon

Rezervišite svoj termin kod dm Savjetnice za ljepotu za profesionalno šminkanje, a nakon šminkanja preuzmite dm kišobran na poklon.

Za svako realizovano šminkanje kod dm Savjetnica za ljepotu do 30.4. dobijate dm kišobran na poklon!

Rezervišite svoj termin kod dm Savjetnice za ljepotu za profesionalno šminkanje, a nakon šminkanja preuzmite dm kišobran na poklon.*

Kupon za realizaciju besplatnog šminkanja i savjetovanja moguće je dobiti kupovinom make up proizvoda i dodataka za šminkanje u iznosu od 50 KM u svim dm prodavnicama u Banja Luci, Bihaću, Bijeljini, Mostaru, Prijedoru, Sarajevu, Tuzli i Zenici, a realizacija usluge moguća je u sljedećim dm prodavnicama:

*Aktivnost traje do 30.4.2022. ili do isteka zaliha poklona i odnosi se na realizovano šminkanje kod dm Savjetnica za ljepotu. Aktivnost vrijedi samo u dm prodavnicama koje imaju uslugu Savjetnica za ljepotu.

Po šminkanju se dobija jedan poklon i isti nije moguće zamijeniti za novac. Poklon se preuzima kod Savjetnice za ljepotu. Fotografija poklona je simbolična.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle