Veliko interesovanje zakupaca za projekat Boka Place - najnoviji šoping centar Porto Montenegra

18.01.2022 11:43:27
Boka Place Porto Montenegro

Boka Place naselje, čija je gradnja započela u oktobru 2020. godine, biće završeno i otvoreno za javnost 2023. godine.

Krajem 2020. godine, Porto Montenegro je javnosti predstavio svoj dugoočekivani projekat – inovativan i urban kvart, Boka Place. Pažljivo planiran prostor spaja gastronomiju, šoping i zabavu s mnogo drugih pogodnosti, dostupnih i samim stanovnicima Porto Montenegra, Tivćanima, i turistima sa svih meridijana.

Boka Place naselje, čija je gradnja započela u oktobru 2020. godine, biće završeno i otvoreno za javnost 2023. godine. Integrisano u svojih 213 stambenih jedinica, nudi više od 40 maloprodajnih objekata za zakup kako za lokalne, tako i za međunarodne poslodavce.

Zauzimajući ukupnu površinu od preko 7,500 m2 , maloprodajni prostor obuhvata 34 radnje, pet restorana i kafića, kao i šest pop-up lokacija za kratkoročne projekte. Više od 40% prostora je unaprijed rezervisano, a među njima su najveći zakupci Voli supermarket, Sport Vision radnja sportske opreme, kao i MCF bioskop.

Osnovana 2004. godine u Srbiji, MegaCom Film je jedna od najvećih filmskih korporacija i jedini je ovlašćeni zastupnik Disney studia u regionu. Kao partner Porto Montenegra, predstaviće svoj CineGrand bioskop koncept u Boka Place-u, zauzimajući površinu od preko 1,100 m2. Voli, jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija, otvoriće premium supermarket u Boka Place naselju. S prostorom od impresivnih 1,400 m2 , biće jedan od najvećih marketa u regionu. Vodeća regionalna radnja sportske opreme, Sport Vision, otvoriće svoju radnju na preko 400 m2.

Boka place predstavlja sjajnu priliku za zakupce koji žele da pozicioniraju svoje prisustvo u Crnoj Gori, koristeći prestiž Porto Montenegro adrese, i kapitalizujuci njen stalni rast, kao turisticke destinacije, tako i kao doma za internacionalnu zajednicu sa više od 30 nacionalosti. Planirano je da tenant miks Boka Place bude jedistvena šoping, gastro i zabavna destinacija na Jadranu. Dizajniran tako da promoviše zdrav i aktivan način života, prvi SIRO hotel na svijetu, inovativan koncept ugostiteljskog giganta, Kerzner International (osnivača grupe One & Only) će posebno doprinjeti ambijentu novog naselja.

Za više informacija o Boka Place-u i mogućnostima zakupa maloprodajnog prostora, možete posjetiti sajt www.bokaplace.com ili kontaktirati Porto Montenegro putem mail-a retail@portomontenegro.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer