"Zemlja trikova" u interpretaciji Igora Vukojevića - nova audio priča na sajtu pricezadjecu.blic.net

14.03.2022 10:16:01
zemlja trikova igor vukojević audio priča pricezadjecu.blic.net blic net priče za djecu

Ovog puta za web sajt pricezadjecu.blic.net snimljena je audio priča „Zemlja trikova“ koju je napisao Luka Labus, učenik OŠ “Ivan Goran Kovačić” iz Banjaluke.

Kompanija Blicnet nastavlja sa snimanjem audio priča za djecu. Ovog puta za web sajt pricezadjecu.blic.net snimljena je audio priča „Zemlja trikova“ koju je napisao Luka Labus, učenik OŠ “Ivan Goran Kovačić” iz Banjaluke.

Priču je pročitao Igor Vukojević, jedan od naših najboljih muzičara, autora i izvođača.

Uz velike hitove "Srce ne pita", "Jabuka", "Bura" i mnoge druge, Igora sada možete da čujete u interpretaciji priče koja je nagrađena na konkursu "Priče za djecu" u organizaciji kompanije Blicnet.

Igor iza sebe ima nekoliko uspješnih albuma. Nastupao je na raznim domaćim i regionalnim festivalima, dobitnik je raznih nagrada kako od publike tako i iz svoje struke, a sada sa "Zemljom trikova" djeci donosi divnu interpretaciju originalne i nove priče.

Pozivamo vas da sa svojom djecom posjetite dječiji web sajt pricezadjecu.blic.net i poslušate novu priču ili pročitate neku ili sve ostale dječije priče koje su djeca pisala za svoje drugare.

Iznenadićete se koliko su djeca kreativna i nadarena a uvjereni smo da će vaši mališani uživati u pričama kao što su: "Pustolovina mrava Žike", "Dandi u svijetu tišine", "Prodavnica sreće i ljubavi" i mnoge druge.

Blicnet će i dalje podržavati i promovisati male pisce tako da možete uskoro očekivati još novih priča. Vidimo se na web sajtu pricezadjecu.blic.net

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo