Hajdučke vrleti

Želite li možda rezervirati stol za obilježavanje nekog vama značajnog datuma? (Foto+Video)

25.01.2023 09:47:02
hajdučke vrleti restoran blidinje rezervacija

Hajdučke Vrleti su prepoznate kao jedan od vodećih restorana u regiji, čuven po vrhunskom spravljanju tradicionalne hercegovačke kuhinje, obiteljskoj atmosferi i domaćinskom odnosu prema hrani.

Imate jedinstvenu priliku upoznati Hercegovinu na tanjuru

Hajdučke Vrleti su prepoznate kao jedan od vodećih restorana u regiji, čuven po vrhunskom spravljanju tradicionalne hercegovačke kuhinje, obiteljskoj atmosferi i domaćinskom odnosu prema hrani. Naši kuhari rade samo s najsvježijim sezonskim namirnicama od kojih prave suvremena jela s okusom tradicije. Stoga je svaki posjet Hajdučkim Vrletima pravi gastronomski izlet.

Domaćinski odnos prema hrani, prava hajdučka jela i Hercegovina na tanjuru!

U restoranu Hajdučke Vrleti, između ostalog možete probati posebno spravljenu puru od pravog kukuruznog brašna koje se dobiva tradicionalnim metodama, hercegovačke uštipke, domaće eko sireve, meso uzgojeno na pašnjacima Parka prirode Blidinje, domaće povrće, te tradicionalna jela ispod peke. Ukratko imate priliku kušati prava hajdučka jela i upoznati Hercegovinu na tanjuru.

Uvijek svježe, uvijek domaće, uvijek gastronomski doživljaj!

Naš jelovnik se mijenja prema godišnjim dobima, ovisno o onome što priroda u određenom periodu daje. Stoga ćete u našoj ponudi jela i pića pronaći najbolje od Hercegovine. Nastojimo uvijek dodati nešto novo i zanimljivo, osluškujući želje i potrebe naših gostiju, ali i istovremeno ostati vjerni hrani koja nas je izgradila. Pažljiv izbor namirnica, velika ljubav prema kuhanju i obiteljska atmosfera samog restorana, te naše ljubazno osoblje recept su za doživljaj iznad uobičajenog i nezaboravne uspomene koje ćete ponijeti sa sobom zauvijek.

Napravite rezervaciju stola u restoranu

Hajdučke Vrleti restoran prima indvidualne rezervacije stolova (do 12 osoba) primarno preko online formulara.

Restoran je otvoren za grupe (13+ osoba) prema prethodnoj najavi dolaska. Tom prilikom od svježih namirnica priprema se jelovnik prema unaprijed utvrđenoj želji grupe za nezaboravno iskustvo Hajdučkih Vrleti.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Putovanja i hrana