Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javna rasprava i javni uvid u Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana Romsko naselje Varda i Nacrta Odluke o provođenju Regulacionog plana Romsko naselje Varda

Izvor: eKapija.ba, 19.05.2014.

Obavještavamo javnost, mjesne zajednice, javna preduzeća, ustanove, privredne subjekte, građane, udruženja građana, političke partije i druga zainteresovana lica, da je u toku Javna rasprava i javni uvid u Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝ i Nacrta Odluke o provođenju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝ i ista će trajati do 30.05.2014.godine.

 

Centralna javna rasprava će se održati 27.5.2014.godine sa početkom u 13,00 sati u zgradi Općine Kakanj, sala Općinskog vijeća.

 

Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝ i Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝ Nacrt bit će izložen u prostorijama Službe za privredu, urbanizam i zaštitu okoline, oglasnoj ploči Općine, a mogu se vidjeti i ovdje:

 

Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝

Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝

 

 

Svi učesnici javne rasprave svoje prijedloge, mišljenja i sugestije u period javne rasprave mogu dostaviti u pismenoj formi nosiocu pripreme plana.

 

Služba za privredu, urbanizam i zaštitu okoline kao nosilac aktivnosti za provođenje javne rasprave će sve primjedbe, prijedloge, mišljenja i sugestije dostaviti nosiocu izrade plana ˝IPSA institut˝ d.o.o. Sarajevo, koji će iste uzeti u obzir, razmotriti njihovu opravdanost, te Općinskom vijeću podnijeti izvještaj o provedenoj javnoj raspravi.

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: