Javni poziv na uvid u Odluku o izradi izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja Borik u Banjaluci

Izvor: Glas Srpske, 22.05.2014.

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANjALUKA

GRADONAČELNIK

GRADSKA UPRAVA

Odjeljenje za prostorno uređenje

JAVNI POZIV

Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine grada Banjaluka održanoj 3.4 2014. god. donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja Borik u Banjaluci ("Sl. gl. grada Banjaluka" br. 11/14).

Planom će biti obuhvaćen prostor koji se nalazi u Bulevaru vojvode Živojina Miišća, a odnosi se na dio k.č. broj 1734/1, u površini od 0,30 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena na uvid u prostorijama Gradske uprave grada Banjaluka i prostorijama čjesne zajednice Borik 2, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na web site-u:www.banjaluka.rs.ba.

POZIVAJU SE zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDLOGE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno, objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 6.6.2014. godine.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: