Javni poziv za dostavljanje prijedloga za Odluku o izradi izmjene dijela Regulacionog plana donjeg toka slivnog područja potoka Jularac u Banjaluci

Izvor: Nezavisne novine, 23.04.2014.

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANJA LUKA

GRADONAČELNIK

GRADSKA UPRAVA

Odjeljenje za prostorno uređenje

 

 

JAVNI POZIV

 

 

Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine grada Banjaluka, održanoj 20.03.2014. god., donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana donjeg toka slivnog područja potoka Jularac u Banjaluci ("Sl. gl. grada Banjaluka" br. 9/14).

 

Planom će biti obuhvaćen prostor koji se nalazi uz Ulicu Koste Jarića, u površini od 0,92 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena na uvid u prostorijama Gradske uprave grada Banjaluka i prostorijama mjesnih zajednipa "Starčevica" i "Ada", petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na web site-u www.banjaluka.rs.ba

 

POZIVAJU SE zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostorD i učesnici u njegovoj izgradnji i urećivanju DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDJ10GE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

 

 

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 08.05.2014. godine.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: