Javni poziv za dostavljanje prijedloga za Odluku o reviziji Regulacioiog plana za prostor između Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara vojvode Živojina Mišića i rijeke Vrbas

Izvor: Nezavisne novine, 23.04.2014.

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANjALUKA

GRADONAČELNIK

ADMINISTRATIVNA SLUŽBA

Odjeljenje za prostorno uređenje

 

 

JAVNI POZIV

 

Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine grada Banjaluka, održanoj 20.03.2014. god, donesena Odluka o reviziji Regulacioiog plana za prostor između Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara vojvode Živojina Mišića i rijeke Vrbas ("Sl. gl. grada Banjaluka" br. 9/14).

 

Planom će biti obuhvaćen prostor između Bulevara vojvode Petra Bojovića, Bulevara vojvode Živojina Mišića i rijeke Vrbas, u površini od 25,00 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena na uvid u prostorijama Gradske uprave grada Banjaluka i prostorijama mjesne zajednice Borik 1, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na na web site-u: www.banjaluka.rs.ba

 

POZIVAJU SE zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDLOGE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

 

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 08.05.2014.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: