Javni poziv za dostavljanje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava za poboljšanje konkurentnosti u proizvodnji i preradi smilja

Datum objave: 20.09.2016. 09:59 / Izvor: Akta.ba, 19.09.2016.

USAID/Sweden Projekat razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) poziva kvalificirane proizvođačke organizacije da dostave zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava za poboljšanje konkurentnosti u proizvodnji i preradi smilja, te na taj način doprinesu uspostavljanju konkurentnog poljoprivrednog sektora.

Zainteresirane organizacije legalno registrirane u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine paket Javnog poziva mogu preuzeti ovdje:

RFA 003 2016 – Poboljšanje konkurentnosti u proizvodnji i preradi smilja

Prilog A: Potvrde

Prilog B: Puna prijava za grant

Prilog B: Puna prijava za grant format budžeta

Prilog C: Potvrda o osiguravanju jednakih mogućnosti

Prilog D: Obrazac za zaštitu okoliša

Zahtjevi moraju biti dostavljeni elektronski, putem e-mail adrese grants@farmabih.ba i u štampanoj formi u jedan od ureda USAID/Sweden FARMA II projekta (Sarajevo, Tuzla, Banja Luka ili Mostar), ne kasnije od 16:00 sati, na dan 19. oktobra, 2016. godine. Aplikanti treba da prate uputstva za apliciranje predstavljena u RFA dokumentu.

USAID/Sweden FARMA II će organizirati informativni sastanak u Mostaru 5. oktobra 2016. godine u 11:00 sati (lokacija će biti naknadno objavljena), na kojem će se zainteresiranim organizacijama pružiti sve informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva. Sve zainteresirane organizacije se pozivaju da prisustvuju ovom sastanku (dolazak potvrditi putem e-maila grants@farmabih.ba do 28. septembra u 11:00 sati). Napominjemo da poziv nije otvoren za individualne poljoprivredne proizvođače (fizička lica).

Sva pojašnjenja i uputstva će biti objavljena putem e-mail adrese grants@farmabih.ba ili na stranici projekta. Izjave i/ili interpretacije od strane bilo koga drugog se smatraju nevažećim.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PREUZMI DOKUMENT:
RFA-003-2016.pdf
PODIJELI: