Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 30.04.2018. 14:18

Javni poziv za MSP - ​Dan otvorenih vrata u povodu objavljenog Javnog poziva FMRPO za grant sredstva u 2018. godini

Izvor: Akta.ba, 25.04.2018.

Dan otvorenih vrata – javni poziv za MSP

 

Razvojna agencija Žepče poziva Vas na

 

DANE OTVORENIH VRATA

u povodu objavljenog Javnog poziva FMRPO za grant sredstva u 2018. godini

koji će se održati u petak, 27.04.2018. godine

u terminu od 11 do 16 sati u prostorijama

Razvojne agencije Žepče –RAŽ.

 

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta objavilo je javni poziv dana 18. travnja/aprila 2018. godine  i koji  traje do sa 18. svibnja/ maja 2018. godine.

Javni natječaj je namijenjen  malim i srednjim poduzećima registriranim kao društvo s ograničenom odgovornošću (d.o.o.) ili dioničko društvo, novoosnovanim MSP-ima, obrtima, inovatorima i udrugama/udruženjima koji promoviraju i potiču razvoj poduzetništva i obrta u FBiH.

Grant sredstva se dodijeljuju  u osam (8) kategorija: Unaprjeđenje poduzetničkih zona,  Poticaj inovatorima, Unaprjeđenje institucijske poduzetničke infrastrukture, Poticaj udruženjima, komorama i obrazovnim institucijam,  Poticaji opstanku starih i tradicionalnih zanata, Poticaji razvoju vezanih i posebnih obrta, Poticaj novoosnovanim subjektima MSP-a, i Jačanje konkurentnosti MSP.

Pozivamo sve  zainteresirane da dođu na Dane otvorenih vrata gdje će dobiti sve informacije i savjete kako pripremiti aplikaciju za javni poziv FMRPO za grant sredstva u 2018. godini.

 

Dodatne informacije mogu se dobiti svaki dan  na telefon 032 880 273 ili e mail: razepce@gmail.com

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: