Javni uvid u Plan aktivnosti u postupku izdavanja okolinske dozvole za proizvodno-poslovni objekat izgrađen za potrebe proizvodnje lijekova i drugih farmaceutskih proizvoda u naselju Dolac na Lašvi

Izvor: eKapija.ba, 24.04.2014.

Javni uvid Plan aktivnosti u postupku izdavanja okolinske dozvole za proizvodno – poslovni objekat izgrađen za potrebe proizvodnje lijekova i drugih farmaceutskih proizvoda u naselju Dolac na Lašvi operatora „Pharmamed″ d.o.o. Travnik, Dolac na Lašvi bb, 72200 Travnik.

Operatortor „Pharmamed″ d.o.o. Travnik dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Plan aktivnosti u postupku izdavanja okolinske dozvole za proizvodno – poslovni objekat izgrađen za potrebe proizvodnje lijekova i drugih farmaceutskih proizvoda u naselju Dolac na Lašvi

U postupku uključivanja javnosti, Plan aktivnosti sa Prilozima može se pogledati u prostorijama Ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole, u ulici Marka Marulića br.2.

Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:
Federalno ministarstvo okoliša i turizma
Marka Marulića 2
71000 Sarajevo

Skraćena verzija PA

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: