Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni uvid u Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole pogona i postrojenja za plastificiranje aluminijskih profila i limova na lokaciji Suha b.b. u općini Živinice

Izvor: eKapija.ba, 10.04.2014.

Javni uvid Zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole pogona i postrojenja za plastificiranje aluminijskih profila i limova na lokaciji Suha b.b. u općini Živinice.

Investitor “EMINAL” d.o.o. Živinice dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole zaaktivnosti plastificiranja aluminijskih profila i limova.

U postupku uključivanja javnosti, Zahtjev sa Prilozima može se pogledati u prostorijama Ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole, u ulici Marka Marulića br.2.

Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:
Federalno ministarstvo okoliša i turizma
Marka Marulića 2
71000 Sarajevo

 

Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: