Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 22.04.2021. 09:47

Konkurs za izbor revizora finansijskih izvještaja za 2021. godinu

Izvor: Nezavisne novine, 22.04.2021.

Jelšingrad

Na osnovu člana 324. Zakona o privrednim društvima i člana 55. Statuta Jelšingrad Livar Livnica čelika a.d., Jelšingrad Livar Livnica čelika a.d. Banja Luka raspisuje

 

 

KONKURS

ZA IZBOR REVIZORA FINANSIJSKIH IZVJEŠTAJA

 

Predmet:

Revizija finansijskih izvještaja Jelšingrad Livar a.d. Banja Luka za 2021. godinu.

 

Uslovi učešća:

Učešće na konkursu je otvoreno pod jednakim uslovima za sve domaće revizorske kuće koje ispunjavanju zakonom propisane uslove i standarde za obavljanje djelatnosti.

 

Elementi ponude koji će se uzimati u obzir prilikom izbora revizora su:

- Cijena

- Rok plaćanja

- Iskustvo u obavljanju revizije

- Rok dostavljanje konačnog revizorskog izvještaja

 

O  izboru revizorske kuće svi ponuđači biće obavješteni u roku od 15 dana od dana donošenja Odluke na redovnoj skupštini akcionara Jelšingrad Livar Livnice čelika a.d. Banja Luka.

Podaci o poslovanju Jelšingrad Livar Livnice čelika a.d. Banja Luka mogu se naći na internet stranici Banjalučke bene, a dodatne in-formacije mogu se dobiti na broj telefona 051/344-541, kontakt osoba Miroslava Karupović.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 01.05.2021. godine, a ponude se dostavljaju na adresu: Jelšingrad Livar Livnica čelika a.d. Banja Luka Braće Podgornika br. 8 ili na e-mail adresu: miroslava.karupovic@jelsingradlivar.com

 

Broj: K-SA-1/21

Dana: 21.04.2021. godine

               

Direktor:

Miodrag Brdar

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: