Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 13.05.2022. 08:25

Nabavka tehničke opreme za tri mašinska fakulteta u BiH

Izvor: Akta.ba, 13.05.2022.

 

POZIV ZA IZRAŽAVANJE INTERESA

 

S ciljem jačanja ekonomije BiH, EU4Business projekat Evropske unije podstiče razvoj preduzetništva, izvozno orijentisanih sektora, turizma i poljoprivrede, kao i ruralni razvoj. Projekat je vrijedan 16,1 miliona eura, a zajednički ga finansiraju Evropska unija u iznosu od 15 miliona eura bespovratnih sredstava i Savezna Republika Njemačka u iznosu od 1,1 milion eura. Projekat zajednički provode GIZ, ILO i UNDP, od aprila 2018. godine do jula 2022. godine. EU4Business je dio programa Lokalne razvojne strategije - Programa lokalne samouprave i ekonomskog razvoja u Bosni i Hercegovini, koje podržava Federalno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) SR Njemačke.

Projekat planira provođenje postupka odabira najpovoljnijeg ponuđača za nabavku tehničke opreme za tri mašinska fakulteta u BiH.

Svaka firma koja iskaže interes za nabavkom, istovremeno je dužna naznačiti koji od lot-ova je u mogućnosti nabaviti (jedan ili više njih) i ispuniti obavezan formular o lotovima.

Pismo izražavanja interesa treba da sadrži sljedeće elemente: profil firme, broj zaposlenih, bilans firme od prošle godine i rješenje o registraciji firme, listu klijenata, izjavu o lotovima.

Za dobijanje neophodne specifikacije opreme i izjave o lotovima i eventualnih pitanja, potrebno je da se obratite na email adresu: GIZ-BosnienHerzegowina@giz.de pozivom na broj nabavke 91162528.

Odabrane firme će nakon evaluacije prispjelih pisama izražavanja interesa biti kontaktirane i pozvane da učestvuju u postupku i dostave finansijsku ponudu.

Molimo da se pismo izražavanja interesa sa popratnom dokumentacijom pošalje do 22.05.2022. godine na sljedeću mail adresu: Ba_Quotation@giz.de pozivom na broj nabavke 91162528

Za pridržavanje roka dostavljanja je relevantno prispijeće pisma izražavanja interesa na navedenu mail adresu do 22.05.2022.

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: