Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 22.08.2016. 10:19

Nabavka usluga antikorozivne zaštite rezervoara 61T-03

Izvor: Akta.ba, 22.08.2016.

Broj: 6977-16

Banja Luka, 19,08.2016.godine

 

JAVNI POZIV

ZA DOSTAVLJANJE PONUDA ZA USLUGU ANTIKOROZIVNE ZAŠTITE REZERVOARA 61T-03

 

"OPTTMA Grupa" d.o.o. u ime i za račun "Rafinerija ulja Modriča" a.d. raspisuje javni poziv za dostavljanje ponuda za uslugu antikorozivne zaštite rezervoara 61T-03, a prema Tehničkom zadatku koji se nalazi u Prilogu ovog Javnog poziva.

I  Sadržaj tenderske dokumentacije

1. Javni poziv (ovaj obrazac),

2. Tehnički zadatak,

3. Obrazac - podaci o ponuđaču,

4. Nacrt ugovora.

 

II  Predmet ponude:

SPOUAŠNJA ANTIKOROZIVNA ZAŠTITA PLAŠTA REZERVOARA 61T-03 (Montaža građevinske skele za izvođenje navedenih radova. Pjeskarenje do stepena Sa2. Premaz u tri sloja bojom za metal-jedan sloj osnovne boje, dva sloja završne boje)

Napomena: Ponuđač može da izvrši uvid u obim radova, lično ili preko ovlaštenih predstavnika, u „Rafinerija ulja Modriča" a.d. uz prethodnu najavu dolaska (2 dana ranije), kontakt osoba: Dušanka Spasojević, putem faksa na broj 053/812-541 ili na e-mail adresu: dusanka@modricaoil.com a najkasnije do 31.08,2016.godine, uključujući i 31.08.2016. godine svakim radnim danom u terminu od 07:30 - 14:30 časova.

Za najavu je potrebno dostaviti slijedeće podatke: ime i prezime, naziv firme i adresa, broj lične karte i broj mobilnog telefona.

 

III Sadržaj ponude:

1. Komercijalni dio ponude

- cijena radova izražena u valuti EUR ili KM bez uračunatog PDV-a,

- ukupna vrijednost ponude izražena u valuti EUR ili KM,

- način plaćanja (odloženo plaćanje 45-60 dana, bez učešća avansa, ili avans sa bankarskom garancijom kao obezbjeđenjem uplate avansa prilikom potpisivanja ugovora i ispostavljanja predračuna. „Rafinerija ulja Modriča"a.d. ne izdaje bankarsku garanciju ili akreditiv kao sredstvo obezbjeđenja plaćanja),

- dinamika i rok završetka usluge - predstaviti dinamički plan izvođenja radova i ukupan rok za izvršenje usluge,

- početak i izvođenje radova će se vršiti prema usaglašenom terminu između Naručioca i Izvođača radova,

- Pisana Izjava ponuđača da je saglasan da ukoliko se u toku izvođenja radova obim radova poveća za iznos do 10% vrijednosti Ugovora, troškove dodatnih radova snosi ponuđač,

- rok važenja ponude (ne kraći od 90 dana od dana krajnjeg roka za podnošenje ponuda),

- za ponuđače nerezidente - pisana izjava odgovornog lica ponuđača da će dostaviti ovjeren obrazac br 10 ili drugi dokument koji ima istu pravnu snagu, a tiče se izbjegavanja dvostrukog oporezivanja usluga sa državama sa kojima BiH ima potpisan bilateralni sporazum o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja.

2. Tehnički dio ponude

- puni naziv i adresa ponuđača, broj telefona i faksa, e-mail adresa, ime kontakt osobe,

- Rješenje o registraciji firme, (ovjerena fotokopija ne starija od 6 (šest) mjeseci),

- Pisana izjava ponuđača da se protiv odgovornog lica ponuđača ne vodi krivični ili stečajni postupak (original),

- Spisak radnika i njihova kvalifikaciona struktura potpisana od strane odgovornog lica ponuđača,

- Pisana Izjava ponuđača da posjeduje sav neophodan alat i opremu za izvođenje predmetnih radova,

- Pisana Izjava ponuđača da će poštovati dinamički plan prihvaćen od strane Naručioca,

- Garancija na isporučenu robu i izvedene radove i odgovornosti koje iz te garancije proističu. Navesti dužinu garantnog roka,

- Referenc lista izvršenih radova u segmentu antikorozivne zaštite u poslednje 3 godine sa imenima kontakt osoba i brojevima telefona,

- Pisana izjava odgovornog lica ponuđača da je saglasan sa nacrtom ugovora koji je sastavni dio tenderske dokumentacije,

- ispunjen Obrazac - opšti podaci o ponuđaču.

- Učesnici nerezidenti:

Nerezidenti koji obavljaju poslove vezano za predmet tendera

Nerezidenti koji obavljaju poslove vezano za isporuku, montažu i servis mašina ili izvođenje usluge ne moraju posjedovati radnu dozvolu ukoliko njihov rad ne traje duže od 30 (trideset) dana neprekidno, ni duže od ukupno 3 (tri) mjeseca godišnje sa prekidima.

Kategorije ovih stranaca mogu raditi u BiH na osnovu potvrde o prijavi rada tokom važenja vize ili prethodno odobrenog boravka. Potvrdu o prijavi rada, na zahtjev stranca, izdaje organizaciona jedinica Službe za strance prema mjestu obavljanja poslova.

Ukoliko realizacija predmeta ovog Javnog poziva zahtjeva poslovni angažman u BiH duže od 30 dana neprekidno ili duže od 3 mjeseca sa prekidima, nerezidenti su obavezni:

a. Osnovati sopstveno pred uzeće u BiH, koje bi se moglo baviti unutrašnjom i međunarodnom trgovinom ili izvršenjem određenih usluga, ili

b. Potpisati ugovor sa Agentom punomoćnikom, a koji je rezident u BiH, koji će u svoje ime vršiti uvoz opreme i izvršavati usluge koje se odnose na realizaciju predmetnog posla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uputstvo Ponuđaču

- Ponuda treba da glasi na „Rafineriju ulja Modriča a.d. Modriča. Adresa dostave ponude je „OPTIMA Grupa" d.o.o. Banja Luka,

- Sa najpovoljnijim ponuđačem „Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča će zaključiti Ugovor o izvođenju usluge (u Prilogu nacrt Ugovora),

- Mjesto vršenja usluge: „Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča, Vojvode Stepe Stepanovića 49, 74480 Modriča.

Kandidati su obavezni potvrditi svoje učešće na Tenderu do 31.08,2016. godine uključujući i 31.08.2016. godine do 15,00 časova, na e-mail adresu: nabavka.modrica@optimaqrupa.net

 

VI Dostavljanje ponuda

Ponude se dostavljaju u pisanoj formi, u zapečaćenoj koverti.

Svi listovi ponude moraju biti uvezani, numerisani i ovjereni pečatom ponuđača na poslednjoj stranici - na poleđini (za pravna lica), i potpisani od strane ponuđača ili lica koje on ovlasti na osnovu punomoći.

Molimo odvojeno kovertirati komercijalni i tehnički dio ponude, zatim i jednu i drugu ponudu za pa kovati u treću kovertu i na poleđini navesti Vašu adresu.

Ponude se dostavljaju lično ili putem pošte u zatvorenim kovertama na adresu:

"OPT1MA Grupa" d.o.o. Kralja Alfonsa XIII br. 37a 78000 BANJA LUKA

sa naznakom „NE OTVARATI - PONUDA ZA USLUGU ANTIKOROZIVNE ZAŠTITE REZERVOARA 61T-03"

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 02.09.2016. godine, do 16,00 časova

Ponuđač snosi sam sve troškove vezane za podnošenje ponude.

Ponude dostavljene nakon navedenog roka smatraće se nevažećim i iste će biti vraćene ponuđačima, na adresu naznačenu na poleđini koverte.

 

VII Ocjena ponuda

Ocjena ponuda i izbor najpovoljnijeg ponuđača obaviće se u skladu sa internim pravilnikom „OPTTMA Grupa" d.o.o. Banja Luka.

O ishodu javnog nadmetanja svi učesnici će biti blagovremeno informisani.

„OPTIMA Grupa" d.o.o. Banja Luka zadržava pravo prihvatiti svaku ponudu ili odbiti istu, a ta kode i proglasiti Javni poziv nevažećim, prije zaključivanja Ugovora, bez ikakve odgovornosti prema ponuđačima.

Dušanka Spasojević tel. +387 (0)53 822 240 mob. +387 (0)65 324 644 e-mail: dusanka@modricaoil.com

 

Kontakt osoba za dodatne informacije:

Branimir Vujić

Vodeći specijalista u Upravi za nabavku

tel. +387 (0)53 822 354

mob. +387 (0)65 659 948

e-mail: branimir@modricaoil.com

 

Branka Jaćimović

Načelnik Uprave za nabavku

 

Preuzmite dokumentaciju

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: