Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 26.10.2016. 10:13

Optima akumulatori

Izvor: Akta.ba, 26.10.2016.

Optima akumulatori ponos su Johnson Controls ponude i najbolji su akumulatori danas na svjetskom tržištu. Patentirana Spiralcell tehnologija spiralnih ćelija stara je preko 40 godina te se ista koristila za pogon lunarnog vozila “Lunar Rover” kojeg su SAD poslale u Svemir. Danas, Optima baterije ubrzano dokazuju svoju važnost i superiornost kod aplikacija raznolikih namjena.

 

 

 

Optima Yellow Top - vrhunski akumulator za pokretanje i opskrbu potrošača za primjene u ekstremnim uvjetima. Bez obzira radi li se o vrućini, vlazi, prljavštini, jakim vibracijama ili učestalom pražnjenju, ovaj akumulator osigurava neprekidnu opskrbu energije tijekom cijelog ciklusa. Optima Yellow Top ima izuzetnu cikličku izdržljivost i dugi vijek trajanja tijekom kojeg ne gubi na kapacitetu i donosi vrhunske performanse. Savršen je za sezonsko korištenje zbog vrlo niske stope samopražnjenja u mirovanju. Odličan je izbor za vozila s puno dodatne opreme (stereo/AV sustavi, dodatna svjetla, vitlo...) i za građevinska vozila koja često rade u ekstremnim uvjetima.

 

 

Optima Red Top - akumulator s izuzetnom snagom pokretanja za posebne izvedbe, 4x4 i SUV vozila te teretna vozila i poljoprivrednu mehanizaciju. Odlično podnosi visoke temperature te čak i nakon sezonskog nekorištenja jamči izniman startni kapacitet iz prvog pokušaja paljenja. Kompaktan je, što omogućuje njegovu ugradnju i u manje prostore. Zapečaćeni galvanski elementi i AGM tehnologija elektrolita upijenog u stakleno vlakno čine ovaj akumulator nepropusnim u bilo kojem položaju (osim naopako). Ova robusna konstrukcija i Spiracell tehnologija učvršćuju unutrašnje komponente te omogućuje akumulatoru nevjerojatnu otpornost na vrlo jake vibracije. Kod ovog akumulatora nema potrebe za održavanjem, a njegova početna snaga je jednaka ili veća od 2-3 puta većih i težih akumulatora konkurencije.

 

 

Optima Blue Top – akumulatori za pokretanje motora i opskrbu potrošača na plovilima, kamperima i sličnim vozilima. Ovaj akumulator omogućuje Vam duži boravak na vodi, bez obzira radi li se o jahti, jedrenjaku ili čamcu. Njegova patentirana Spiracell tehnologija omogućuje duže vrijeme rada, kraće punjenje i dvostruki vijek trajnja u odnosu na standardne akumulatore. Usto, zahvaljujući hermetičkoj zatvorenosti vrijeme skladištenja mu je dvostruku duže i 15 puta je otporniji na vibracije i zagrijavanje te omogućuje ugradnju i u prostore gdje je redovno ventiliranje onemogućeno. Ovaj akumulator pruža stalnu vrhunsku razinu performansi, čak i nakon višestrukog nadopunjavanja, a potrebno je naglasiti kako za njegovo punjenje nisu potrebni specijalni punjači.

Kontaktirajte CIAK za detaljnu ponudu OPTIMA akumulatora.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: