Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 16.09.2016. 13:38

Poziv na javni uvid u nacrt Prostornog plana opštine Novi Grad do 2039. godine

Izvor: Akta.ba, 16.09.2016.

Obavještava se javnost da je izložen na javni uvid nacrt Prostornog plana opštine Novi Grad do 2039. godine.



Nacrt je izložen u prostorijama Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove, Instituta za građevinarstvo „IG“ Banja Luka, te gradskoj galeriji u Novom Gradu, svakim radnim danom u periodu od 31.08. do 30.09. 2016. godine u vremenu od 09.00 do 14.00 časova. 

Pojašnjenja i tumačenja planskih rješenja sva zainteresovana lica mogu dobiti u prostorijama Odjeljenja, kao i prostorijama Instituta za građevinarstvo „IG“ Banja Luka.

Za vrijeme trajanja javnog uvida sva zainteresovana fizička i pravna lica mogu dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt plana upisom u knjige koje će se nalaziti na mjestima izlaganja Plana ili u formi dopisa koji će se dostaviti Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove.

Stručna rasprava i javno izlaganje nacrta Plana će se održati 20. septembra 2016. godine sa početkom u 11.00 časova u sjedištu jedinice lokalne samouprave u Novom Gradu, dok će se stručna rasprava na kojoj će se izlagati obrazložena mišljenja o primjedbama na nacrt plana održati 24.oktobra u 11.00 časova u sjedištu jedinice lokalne samouprave u Novom Gradu.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: