Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Poziv za učešće na Poslovnim susretima privrednika metalskog i elektro sektora

Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH, 30.04.2014.

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, Privrednom komorom Srbije, te drugim partnerima, organizuje regionalni Poslovni susret privrednika metalskog i elektro sektora zemalja regiona u okviru 58. Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća, koji će se održati u periodu 12-16.05.2014. godine.

Poslovni susreti će održati 13.05.2014. godine u hali 3 Beogradskog sajma sa početkom u 11:00 časova. Tokom susreta predviđeni su bilateralni razgovori.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, najznačajniji privredni i tehnološki događaj u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, ima izuzetan uticaj na budući razvoj industrije u zemlji i regionu. To je tradicionalno mjesto susreta i poslovnih kontakata, te kao takvo omogućava brojnim izlagačima i posjetiocima specijalizovane izložbe kao i uvid u najnovije tehnologije za sve grane industrije.

Regionalni susret metalskog i elektro sektora ima za cilj unapređenje i proširenje privredne saradnje, definisanje i razradu zajedničkih ciljeva poput povećanja izvoza i uspješnijeg zajedničkog nastupa putem sektorskog povezivanja.

Učešće na Poslovnim susretima je besplatno. Rok za dostavljanje prijava je 08.05.2014. godine. Popunjene prijave dostaviti na kontakte navedene u prijavnom listu, a kopiju proslijediti u Privrednu komoru Republike Srpske na mail gordanas@komorars.ba ili faksom 051 215 565.

Kontakt u PKRS su Gordana Višekruna 051 222 986 i Pero Ćorić 051 226 161.

Program

Prijava učešća 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: