Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 05.01.2021. 15:44

(pregovarački postupak) Izvođenje dodatnih radova na izgradnji kružne raskrsnice na ukrštanju magistralnog puta M4 sa Ulicom Ivana Gorana Kovačića i Braće Pišteljić na teritoriji grada Banja Luka

Izvor: Akta.ba, 29.12.2020.

Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske

 

Broj: 02-01-JH-6320/20 Banja

Luka 29.12.2020. godine

 

INFORMACIJA O PREGOVARAČKOM POSTUPKU BEZ OBZAVE OBAVJEŠTENjA

 

Predmet ugovora:

"Dodatni radovi na izgradnji kružne raskrsnice na ukrštanju magistralnog puta M4 sa Ulicom Ivana Gorana Kovačića i Braće Pišteljić na teritoriji grada Banja Luka", referensa broj 190/20

 

Dodatne informacije

Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske" društvo sa ograničenom odgovornošću Banja Luka namjerava sklopiti ugovor za "Dodatni radovi na izgradnji kružne raskrsnice na ukrštanju magistralnog puta M4 sa Ulicom Ivana Gorana Kovačića i Braće Pišteljić na teritoriji grada Banja Luka" sa dobavljačem Niskogradnja d.o.o. Laktaši s kojim je zaključen osnovni ugovor.

 

Pregovarački postupak bez objave obavještenja za nabavku radova se pokreće na osnovu člana 24. stav 1. tačka a) Zakona o javnim o nabavkama BiH (Službeni glasnik BiH br. 39/2014), odnosno za dodatne radove koji nisu uključeni u prvobitno razmatrani projekat tj. u prvobitno zaključeni Ugovor "Izgradnji kružne raskrsnice na ukrštanju magistralnog puta M4 sa Ulicom Ivana Gorana Kovačića i Braće Pišteljić na teritoriji grada Banja Luka", a koji su usljed nepredviđenih okolnosti neophodni za završetak radova i ne mogu se tehnički odvojiti od osnovnog ugovora.

 

U skladu sa članom 38. stav (4) Zakona o javnim nabavkama, JP "Putevi PC" d.o.o. Banja Luka objavljuju Informaciju o pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci koji namjerava provesti.

Poziv za učešće će se dostaviti dobavljaču s kojim je zaključen osnovni ugovor.

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: