Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 17.08.2016. 12:11

Prodaja havarisanog teretnog vozila marke Zastava

Izvor: Akta.ba, 17.08.2016.

Na osnovu člana 7. Pravilnika o postupku javnog nadmetanja za prodaju nepokretnosti u društvenoj svojini („Službeni  list SR BiH“, br.28/79) i člana  42. Statuta opštine Foča („Službeni glasnik opštine Foča“, br. 08/14)  Načelnik opštine Foča , objavljuje

 

JAVNI OGLAS

za prodaju havarisanog  teretnog vozila

 

I

Zainteresovanim pravnim i fizičkim licima prodaje se putem usmenog javnog nadmetanja teretno vozilo – N2, marke „ZASTAVA“, tip „49.10“, oblik karoserije: specijalno-cisterna, proizvedeno 2004. godine, dizel, neregistovano, havarisano.

 

II

Početna prodajna cijena  teretnog vozila „Zastava“ je 4 000,00 KM.

 

III

Prodaja teretnog vozila  će se održati dana 01.09.2016. godine u Sali za vjenčanje u opštini Foča sa početkom u 12 časova.

 

IV

Učesnici licitacije su obavezni  položiti kauciju  na  ime obezbjeđenja  učešća u javnom nadmetanju u iznosu od 10% od početne prodajne cijene na blagajni opštine Foča.

 

V

Na licitaciji moraju učestvovati najmanje tri učesnika.

 

VI

Sa učesnikom licitacije čija je ponuda utvrđena kao najpovoljnija zaključiće se pisani kupoprodajni ugovor. Uplaćena kaucija najpovoljnijeg ponuđača ulazi u kupoprodajnu cijenu predmeta licitacije.

Ostalim učesnicima nadmetanja položena kaucija biće vraćena.

 

VII

Nakon  potpisivanja ugovora o kupoprodaji  i uplate kupovne cijene na žiro račun opštine Foča, automobil se predaje u posjed kupcu.

 

VIII

Javni oglas za prodaju havarisanog teretnog vozila objavljen je na oglasnoj tabli i sajtu opštine Foča.

 

Broj: 02-014-                                                                                        

Datum: 15.08.2016. god       

 

NAČELNIK OPŠTINE

Radisav Mašić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: