Prodaja poslovno-proizvodnog objekta u naselju Visoka Glavica, općina Široki Brijeg

Datum objave: 17.08.2016. 09:52 / Izvor: Dnevni list, 17.08.2016.

HETA ASSET RESOLUTION

 

JAVNI POZIV ZA KUPOVINU

Poslovno-proizvodni objekat, Široki Brijeg

 

HETA A5SET RESOLUTION BiH objavljuje javni poziv za dostavljanje preliminarnih ponuda za kupovinu poslovno-proizvodnog objekta u naselju Visoka Glavica, općina Široki Brijeg, Zapadnohercegovački kanton, sljedećih površina:

Površina objekta:                                                178,00 metara kvadratnih

Površina zemljišne parcele:                              5.395,00 metara kvadratnih

Pravo na dostavljanje preliminarnih ponuda imaju sva domaća i strana fizička i pravna lica. U ponudi je potrebno navesti iznos u valuti KM, način plaćanja, rok važenja ponude, kao i kontakt podatke.

Preliminarnu ponudu s prilozima dostaviti u zatvorenoj koverti, sa naznakom: „Ponuda za kupovinu poslovno-proizvodnog objekta, Široki Brijeg - Ne otvaraj", na adresu: HETA BiH, Hamdije Čemerlića 2,71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

Obilazak nekretnine u prisustvu predstavnika kompanije moguće je rezervisati u periodu od 18. do 29. augusta 2016. na kontakt telefon: +387 (0)33 706 024.

Krajnji rok za dostavljanje preliminarnih ponuda je utorak, 30. august 2016. godine do 15:00 sati.

Važna napomena: Faza prikupljanja preliminarnih ponuda prvi je krug u procesu prodaje nekretnine eliminatorne prirode. Pravna i fizička lica čije ponude budu prihvatljive bit će pozvane da učestvuju u drugom krugu procesa u toku kojeg se dostavljaju ponude koje se smatraju konačnim.

HETA ASSET RESOLUTION BiH zadržava pravo da ne prihvati nijednu ponudu.


•Navedeni podaci za sve nekretnine su prikupljeni iz izvora koji se smatraju pouzdanim. HETA ASSET RESOLUTION BiH ne preuzima odgovornost za potpunu tačnost podataka, promjenu uslova ili opoziv ponude bez prethodne najave.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: