Prodaja rabljenog kućnog namještaja, bijele tehnike, itisona, otpadnog materijala, klima uređaja, opreme za vježbanje, računarske, sigurnosne i audio/video opreme

Izvor: eKapija.ba, 18.04.2014.

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država

 

Sarajevo, Bosna i Hercegovina objavljuje

 

AUKCIJSKU PRODAJU

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država će održati aukcijsku prodaju rabljenog kućnog namještaja, bijele tehnike, itisona, otpadnog materijala, klima uređaja, opreme za vježbanje, te računarske, sigurnosne i audio/video opreme, u četvrtak, 24.04.2014. godine sa početkom u 11:30 sati u zgradi skladišta ambasade, Rajlovac 10a.

U skladu sa sigurnosnim propisima američke vlade, svi posjetioci moraju imati identifikacijski dokument sa slikom (ličnu kartu) i moraju se registrovati na ulazu. Posjetiocima bez validnog identifikacijskog dokumenta neće biti dozvoljen ulazak u krug skladišta.

Stvari ponuđene na prodaju će se prodavati u "stanju u kakvom jesu", bez garancije ili testiranja ispravnosti. Ponuđene stvari se mogu pogledati na dan aukcije od 9:00 do 11:30 sati. Roba se može prodati samo fizičkim licima i to isključivo za lične potrebe. Lista predmeta za prodaju, kao i detaljne instrukcije i uputstva će biti dostupni na ulazu u skladište.

Nakon ulaska u skladište i razgledanja ponuđenih predmeta prodaje, svi zainteresovani i potencijalni kupci trebaju se prijaviti/registrovati kako bi dobili licitacijski broj. Registracija za dobijanje licitacijskog broja će se vršiti u periodu od 09:00 do 11:30 sati. Nakon navedenog vremena nećemo biti u mogućnosti prihvatiti dodatne zahtjeve za registraciju. Uposlenici ambasade (kao i njihovi bliži članovi porodice) koji su odgovorni za selekciju predmeta za aukciju ne mogu učestvovati u licitaciji. Aukcija će početi tačno u 11:30 sati. Predmeti se neće prodavati prije početka aukcije.

Uspješni kupci moraju izmiriti svoje račune kod blagajnika i carinskog predstavnika odmah nakon završetka aukcije i ne poslije 14:00 sati. Sve uplate moraju biti u gotovini u lokalnoj valuti (konvertibilna marka). Čekovi, kreditne/platne kartice i druga sredstva plaćanja osim gotovine se neće uvažavati.

Sva kupljena roba mora biti preuzeta najkasnije do 17:00 sati u ponedjeljak, 28.04.2014., jer će nakon ovog datuma biti uklonjena bez mogućnosti nadoknade. Svi kupci moraju sami preuzeti kupljenu robu jer skladište nije u mogućnosti vršiti isporuku kupljene robe. Detalji oko preuzimanja robe biti će objavljeni na dan aukcije. Napominjemo da je prostor za parkiranje veoma limitiran. Ambasada ne preuzima odgovornost za bilo kakve probleme oko parkiranja, ukoliko isti nastanu.

Oglas o aukciji također možete naći na našoj web stranici: http://sarajevo.usembassy.gov.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: