Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 27.09.2018. 14:36

Javni poziv za dostavu komentara na Prednacrt akcionog plana Vlade Federacije Bosne i Hercegovine za provedbu Inicijative Partnerstvo za otvorenu vlast, za period 2018.-2020. godina

Izvor: Akta.ba, 26.09.2018.

Na osnovu člana 9. Uredbe o pravilima za učešće zainteresirane javnosti u postupku pripreme federalnih pravih propisa i drugih akata („Službene novine Federacije BiH” broj: 51/12) i Zaključaka koje je Savjetodavno vijeće Inicijative “Partnerstvo za otvorenu vlast” donijelo na 2. sjednici, održanoj 30.08.2018. godine, Federalno ministarstvo pravde i Generalni sekretarijat Vlade FBiH, a na zahtjev članova Savjetodavnog vijeća Inicijative „Partnerstvo za otvorenu vlast“ ispred Vlade Federacije Bosne i Hercegovine objavljuju

 

Javni poziv

za dostavu komentara na Prednacrt akcionog plana Vlade Federacije Bosne i Hercegovine za provedbu Inicijative „Partnerstvo za otvorenu vlast“, za period 2018.-2020. godina.Pozivamo zainteresiranu javnost da na Prednacrt akcionog plana Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, dostavi svoje komentare.

Rok za dostavu komentara je 15 dana od dana objave Javnog poziva na web stranici Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i Federalnog ministarstva pravde.

Komentare dostaviti na e-mail damjana.zoric@fbihvlada.gov.baPREDNACRT AKCIONOG PLANA MOŽETE VIDJETI OVDJE

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: