Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 27.09.2022. 16:04

Prodaja kroasana 7days

Izvor: Akta.ba, 27.09.2022.

Bosna i Hercegovina

Uprava za indirektno-neizravno oporezivanje

Regionalni centar Sarajevo

 

Broj: 02/6/II-16-16-34- 362-1/22

Sarajevo,27.09.2022.godine

 

Po nalogu šefa Odsjeka za poslovne usluge i na osnovu Rješenja o imenovanju Komisije za pregled,procijenu vrijednost i prodaju robe u Regionalnom centru Sarajevo broj:02/5-1-16-16-32-46- 1/22 od 05.05.2022.godine i Odluke o prodaji carinske robe ("Službeni glasnik Bosne i Hercegovine broj:90/07),Komisija u sastavu Samir Torlaković predsjednik,Milić Blaženko član i Zorica Marković član, a na osnovu Člana15. stav 1.alineja b. pomenute Odluke objavljuju:

 

DIREKTNA PRODAJA

 

Direktna prodaja robe održat će se dana 30.09.2022.godine sa početkom u 11,00 časova, u prostorijama Regionalnog centra Sarajevo ul. Zmaja od Bosne 47b, Sarajevo

 

RED.BROJ  POTVRDA BR.  BROJ LOTA NAZIV ROBE

J.MJERE/KOLIČINA

Kom

1

05/4-2/II-18-7-68-

116/22

1

Croissants

cocoa&vanilla

7days

9000

 

 

USLOVI UČEŠĆA I PRODAJE:

Spisak predmeta koji su predmet prodaje objavljen je na web stranici Uprave za indirektno oporezivanje(www.uino.gov.ba).

 

NAPOMENA: Svi predmeti koji se nalaze pod jednim brojem LOT-a trebaju biti obuhvaćeni sa jednom ponudom ili ponudom za kompletan predmet obuhvaćen jednim magacinskim brojem. Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove iz Odluke o prodaji carinske robe („Sl.gl.90/07), odnosno, pravna i fizička lica koja obavljaju djelatnost registrovanu kod nadležnog organa uz predočavanje ovjerene dokumentacije za obavljanje poslovanja .Lica zaposlena u bilo kojoj organizacionoj jedinici Uprave za indirektno oporezivanje, kao i njihovi srodnici do trećeg stepena krvnog srodstva ne mogu biti učesnici aukcije.

Roba se prodaje u viđenom stanju, bez prava na naknadnu reklamaciju.

Ponuđači su dužni prije početka aukcije dokazati svoj identitet ličnom kartom , odnosno ovjerenoj punomoći o zastupanju ukoliko se radi o zastupnicima.

Roba se prodaje po lotovima bez obaveze polaganja depozita.Ponude se dostavljaju prije početka prodaje I moraju sadržavati naziv robe(lot) I ponuđenu cijenu. Za robu koja je predmet direktne prodaje nije propisana minimalna cijena, ali komisija može odbaciti sve ponude ako se iste smatraju neprihvatljivim. Ponude dostaviti lično na protokol RC Sarajevo, ili putem pošte na adresu UINO Banja Luka,Regionalni centar Sarajevo - Odsjek za pružanje usluga, ul.Zmaja od Bosne br.47b, 71000 Sarajevo, sanaznakom: "Ponuda za kupovinu carinske robe - NE OTVARAJ".Pristigle ponude se otvaraju samo uz prisustvo ponuđača.

Kupac plaća cijenu odmah nakon okončanja direktne prodaje na jedinstveni račun UINO BiH.

Predaja robe kupcu vrši se nakon što dostavi dokaze o plaćanju svih obaveza proisteklih iz kupovine.

Pregled robe može se izvršiti uz prethodnu najavu na tel.033/246-051 na adresi Carinski terminal Sarajevo.

 

Komisija za prodaju

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: