"Bira" izlaže na globalno najznačajnijem sajmu bijele tehnike "IFA Berlin 2012"

03.09.2012. 13:26 / Izvor: eKapija.ba
'Bira' izlaže na globalno najznačajnijem sajmu bijele tehnike 'IFA Berlin 2012'

Bira d.d. Bihać i ove godine učestvuje na sajmu bijele tehnike IFA Berlin 2012 i to kao jedini bosanskohercegovački proizvođač, potvrđeno nam je od Damira Mihelčića, direktora Bire, izravno sa ovog globalno najznačajnijeg sajma potrošačke elektronike, bijele tehnike i kućanskih aparata.

Naime, Bira koja je prisutna na sajmu već treću godinu zaredom, izlaže svoju novu paletu rashladnih kućanskih aparata širine 590 mm. Koristeći zadnje razvojne tehnologije i dizajnerske smjerove postavlja svoje aparate u sam vrh evropske produkcije.

Primjenjujući zadnje standarde u energetskoj efikasnosti ove godine izlaže pod motom R+++ - Robust, Reliable and Recognizable HIGH QUALITY PRODUCT / Robustan, Pouzdan i Prepoznatljiv proizvod visoke kvalitete.

"Naše su želje i ciljevi da kroz neposredne kontakte i razgovore sa postojećim i novim kupcima prodamo kompletnu proizvodnju u 2013. godini. Da kroz stalno prisustvo na sajmu tog svjetskog značaja proširujemo proizvodne kapacitete i postavljamo brend u viši cjenovni razred", istakao je Mihelčić, naglašavajući spremnost vlasnika ROBOT grupacije da stalnim investiranjem i ulaganjem podržava njihove namjere.

Sajam se održava od 31. augusta - 5. septembra 2012. godine u Berlinu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti