"Fructa trade" u Kozarcu otvorila 23. maloprodajni objekat "Super Kort"

16.07.2015. 11:52 / Izvor: Akta.ba
'Fructa trade' u Kozarcu otvorila 23. maloprodajni objekat 'Super Kort'

Kompanija "Fructa trade" iz Dervente otvorila je u Kozarcu kod Prijedora 23. po redu maloprodajni objekat "Super Kort". Direktor Duško Reljić je istakao da je ovo još jedna prilika da se pokaže da "Fructa trade" i "Kort marketi" imaju progresiju širenja.

Kompanija "Fructa trade" iz Dervente otvorila je u Kozarcu kod Prijedora 23. po redu maloprodajni objekat "Super Kort". Direktor Duško Reljić je istakao da je ovo još jedna prilika da se pokaže da "Fructa trade" i "Kort marketi" imaju progresiju širenja, navodi se na internet stranici Grada Prijedor.

"Mi našim kupcima želimo da napravimo novi i bolji ambijent za kupovinu i mjesto gdje će oni  za svoj novac imati adekvatnu cijenu proizvoda", istakao je Reljić.

On je potvrdio da je objekat u Kozarcu, pored magistralnog puta Prijedor-Banja Luka, smješten na oko 1300 kvadratnih metara , da raspolaže sa oko 15000 artikala i zapošljava 35 radnika, što će dodatno uvećati ukupan roj zaposlenih koji trenutno ima oko 700.

"Uvažavajući  konkurenciju, koja je vrlo snažna,  mi se dobro sa tim borimo i ljudi su prepoznali nas kao domaći trgovinski lanac i kvalitet i mi smo zadovoljni sa onim što radimo i što prometujemo", istakao je Reljić.

On je najavio izgradnju novog tržnog centra od 8400 kvadratnih metara  u Banja Luci, na prostoru bivšeg Obija gdje će se pokazati svu snagu i moć u ovom dijelu posla kojim se "Fructa trade" bavi uz napomenu da se u svim prodajnim objektima mogu naći i proizvodi vlastite robne marke po atraktivnim cijenama.

"Objekat u Kozarcu  je izgrađen u skladu sa najvišim standardima iz oblasti trgovine i građevinarstva, i sa najsavremenijom opremom koja omogućava lakše, brže i efikasnije zadovoljavanje potreba kupaca, a samim tim i održavanje standarda kvaliteta i sigurnosti upravljanja hranom", istakao je Reljić.

U sklopu "Super Korta" biće i kafe-restoran, dječija igraonica i više od 200 parking mjesta.

Svečanosti otvaranja je, pored mnogobrojnih Prijedorčana, prisustvovao i gradonačelnik Prijedora Marko Pavić.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti