"Grad Projekt" Banja Luka potvrdio kvalitet poslovanja: Usvojen sertifikat ISO 9001:2008

08.07.2010. 14:06 / Izvor: eKapija.ba
'Grad Projekt' Banja Luka potvrdio kvalitet poslovanja: Usvojen sertifikat ISO 9001:2008

"Grad Projekt" Banja Luka, biro za projektovanje i inžinjering, urbanističko i poslovno planiranje usvojio je sertifikat ISO 9001:2008 koji je nadogradnja u kvalitetu poslovanja.

Posjedovanje sertifikata će omogućiti bolju konkurentnost na tržištu, te dokazati još veću spremnost ovog preduzeća na ugovaranje novih poslova i odgovornost za uspješnu realizaciju istih kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

U februaru ove godine "Grad Projekt" je uspješno prošao provjeru ispunjenosti uslova za uvođenje Sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008 od strane sertifikacijske kuće SGS BiH iz Sarajeva. Nakon provedene edukacije za interne auditore Sistema menadžmenta kvalitetom, tokom protekle godine uslijedilo je prilagođavanje organizacije preduzeća i sistema poslovanja sa standardima ISO 9001:2008 te izrada dokumentacije koja je integrisana u sistem upravljanja. Dodjela sertifikata održana je u sjedištu preduzeća, a sertifikat je uručen direktoru ovog preduzeća Aleksandru Liliću.

Velika stručnost i odgovornost u poslovanju u proteklom periodu pomogle su u učvršćivanju povjerenja u ovu projektnu kuću koja u potpunosti zadovoljava zahtjeve i želje klijenata - od kvaliteta usluge i poštovanja dogovorenih rokova, stručnog i profesionalnog odnosa zaposlenih prema klijentima do uspostavljanja dugoročne saradnje i odnosa povjerenja.

Biro za projektovanje i inženjering, urbanističko i prostorno planiranje "Grad Projekt" osnovan je 1999. godine u Banjoj Luci, a danas se ubraja u jednu od rijetkih projektnih kuća na našim prostorima koja ima zaokružen tehnološki proces u domenu inženjeringa u građevinarstvu - od urbanističkog i prostornog planiranja, projektovanja objekata u visokogradnji i niskogradnji, nadzora i praćenja investicije do marketinga i prodaje završenih i uređenih prostora.

E. Ko.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti