Vijesti

"Kingspan" nastavlja isporuku panela za tržni centar "IVANOVIĆ" u Livnu

27.04.2012. 10:09 / Izvor: eKapija.ba

Uspješnu poslovnu godinu "Kingspan" nastavlja isporukom panela za tržni centar "IVANOVIĆ" u Livnu.


Radi se o drugoj fazi izgradnje za koju je isporučen fasadni panel. U prvoj fazi je isporučen krovni panel koji je već montiran.

Projektno rješenje je izradila projektantska kuća "MOJ DOM" iz Tomsilavgrada. Montažu panela obavlja firma "CIVIĆ" iz Cazina.

Željko Đurić, country manager "KINGSPAN"-a za BiH, rekao je: "U ovoj fazi smo isporučili i fasadni panel koji daje poseban vizuelni efekat. Radi se novom proizvodu iz porodice fasadnih panela. Investitori, izvođači i arhitekte mogu birati između tri nova dizajna spoljašnje boje panela: kamen, drvo, opeka i tako dati svom objektu prirodan izgled i u isto vrijeme iskoristiti sve prednosti visokokvalitnetnih panela. Na ovom objektu investitor se odlučio za dekor drveta."

Đurić je naveo da će ovim tržni centar "IVANOVIĆ" biti drugi objekat u BiH na kome će se pojaviti ovaj inovativni panel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti