Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

"Reumal" potpisao saradnju sa dva sindikata

Direktor fojničkog hotela "Reumal" je jučer u Sarajevu potpisao saradnju sa Samostalnim sindikatom državnih službenika i zaposlenika u institucijama BiH te sa Sindikatom državnih službenika u Federaciji BiH.

09.02.2021. 12:41 / Izvor: Akta.ba

Direktor fojničkog hotela "Reumal" je jučer u Sarajevu potpisao saradnju sa Samostalnim sindikatom državnih službenika i zaposlenika u institucijama BiH te sa Sindikatom državnih službenika u Federaciji BiH.

Naime, oba ova sindikata, koja predstavljaju Lejla Čopelj i Samir Kurtović, okupljaju oko 20 hiljada uposlenika.

Sa Sindikatom državnih službenika u Federaciji BiH, "Reumal" je već imao saradnju koja se nakon potpisivanja nastavlja i u budućnosti.

"Što se tiče Samostalnog sindikata državnih službenika i zaposlenika u institucijama BiH, hotel "Reumal" prvi put uspostavlja saradnju koja će se odvijati na obostrano zadovoljstvo", saopćili su iz "Reumala".

Prvi gosti iz ovih Sindikata dolaze u "Reumal" već 19. februara.

Alija Mukača, izvršni direktor hotela "Reumal", se zahvalio predstavnicima oba sindikata jer su odabrali hotel "Reumal" kao mjesta fizičkog i duševnog odmora te iskazao nadu da će ova saradnja potrajati u godinama koje slijede.

Izvor: Mahalla.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti