Vijesti

"Vojvodinašume" i "Mile Dragić" dobotnici nagrade "Dobar dizajn"

13.10.2008. 14:03 / Izvor: eKapija.ba

Javno preduzeće "Vojvodinašume" i Proizvodnja "Mile Dragić" iz Zrenjanina dobili su povelju Privredne komore Vojvodine i Novosadskog sajma - "Dobar dizajn", koju te organizacije dodeljuju za rezultate u oblasti unapređenja dizajna.

"Vojvodinašume" dobile su nagradu za kreaciju predstavljanja gazdovanja šumama, dok je Proizvodnji "Mile Dragić" pripala nagrada za kreaciju ribolovačkog prsluka i korporativni nastup.

Veliku nagradu "Dobar dizajn" dobili su Turistička orgnaizcija Požarevca za promociju Viminacijuma, Turistička organizacija Republike Srpske za kulturu kreativnog nastupa i Javno vodoprivredno preduzeće "Vode Vojvodine" za korporativni nastup, grafički dizajn reklamnog materijala i monografiju "Knjiga blaga".

- Nagrade su i ove godine dobila preduzeća i pojedinci koji imaju viziju, znanje i pamet - istakao je predsednik Privredne komore Vojvodine Nikola Stojšić.

Priznanja Privredne komore Vojvodine dobili su i Gradska uprava za zaštitu životne sredine iz Novog Sada, Nacionalni park Fruška gora, "Interstil" iz Sombora, Turistička organizacija Zlatibor, "Yu-Hung" iz Novog Sada, Turistička organizacija Bijeljine, "In Vitto" iz Beograda, Turistička organizacija regije Zapadna Srbija i Pčelinjak "Kovačević" iz Valjeva.

Nagrade su dobili i Mirjana Vukičević za kreaciju korporativnog nastupa Nacionalnog parka Fruška gora i Dunja Kostadinović za kreaciju korporativnog nastupa i kreativnu promociju proizvodnog programa preduzeća "Yu-Hung".

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti