Neka Neimax bude Vaše rješenje!

20.02.2013. 10:14 / Izvor: eKapija.ba
Neka Neimax bude Vaše rješenje!

Tvornica raspolaže sa 1800 m2 prozivodnog prostora. U procesu proizvodnje koriste se najsavremeniji strojevi za proizvodnju transportne ambalaže.

 

Neimax d.o.o. Visoko osnovano je u aprilu 1991. godine i posluje kao Društvo sa ograničenom odgovornošću za unutrašnju i vanjsku trgovinu, proizvodnju i transport i usluge. Osnovna djelatnost Društva po njegovom osnivanju bila je trgovina robama široke potrošnje u nekoliko maloprodajnih i jednim veleprodajnim objektom.  U februaru 2002. Godine Neimax nabavlja opremu i otpočinje sa prozivodnjom kartoneske ambalaže iz valovite ljepenke bez štampe. Zbog sve većih zahtjeva za ambalažom sa štampom, kompanija Neimax u maju 2003. godine u vlastitom novosagrađenom objektu površine 1800 m2 instalira najsavremeniju visokoproduktivnu liniju za proizvodnju kartonske ambalaže sa mogućnošću štampe u tri boje. Projektovani kapacitet linije je proizvodnja od 7000-9000 kom/h.

U sastavu linije nalazi se rotaciona štanca na kojoj se proizvode sve vrste štancanih kutija i ostalih elemenata a sve po zahtjevu kupca. Zahvaljujući ovakvoj tehnološkoj opremljenosti svojim domaćim i ino kupcima u mogućnosti su ponuditi sljedeće:

-          visok kvalitet proizvoda

-          veliku ekspeditivnost izrade

-          veliku fleksibilnost u radu

-          izradu velikih serija

-          niske cijene

Proizvodni pogon

Tvornica raspolaže sa 1800 m2 prozivodnog prostora. U procesu proizvodnje koriste se najsavremeniji strojevi za proizvodnju transportne ambalaže od kojih se izdvajaju sljedeći:

-          automatska linija sa pesmaker-om za izradu svih AMERIKAN kutija sa štampom u tri boje

-          roto štanca za izradu štancanih kutija sa štampom u tri boje

-          mašine za izradu većih dimenzija kutija (za namještaj i sl.)

Tvornica raspolaže voznim parkom za dostavu prozivoda do kupca.  Proizvode zbirnu transportnu kao i štancanu ambalažu za sve kupce. Proizvodnja je namjenska i podređena zahtjevu kupca. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti