Projektima u Bijeljini namijenjeno šest miliona KM

13.07.2012. 14:29 / Izvor: eKapija.ba
Projektima u Bijeljini namijenjeno šest miliona KM

Na području opštine Bijeljina u toku ove godine planirano je da se u različite vidove infrastrukture uloži oko šest miliona KM.

Do sada je urađeno oko 11 kilometara lokalnih puteva u vrijednosti od 1.250.000 KM, kao i nekoliko ulica Janji u dužini oko tri kilometra, čija je vrijednost 210.000 KM.

Trenutno je u toku izgradnja mosta na Dašnici u vrijednosti od 450.000 KM i mosta u Suvom Polju od oko 75.000 KM.

Načelnik opštine Bijeljina Mićo Mićić rekao je na konferenciji za novinare da je u ovoj godini planirana izgradnja više od tri kilometra trotoara, pješačkih i biciklističkih staza.

Radove izvode preduzeća AD "Bijeljina put", DOO "Galaks niskogradnja", DOO "Izgradnja", DOO "Buk promet" i DOO "Arapovac putevi".

Načelnik Mićić je ocijenio da su izvođači koji će izvoditi radove provjereni kroz niz radova koje su već izvodili na području opštine Biejljina i da vjeruje da će i ove radove izvršiti kvalitetno i u dogovorenom roku.

"Želimo da sve kružne tokove i obilaznice završimo u toku ove godine i da ih trotoarom spojimo sa centrom grada", rekao je Mićić i dodao da će za te radove biti izdovijeno 215.000 KM.

Na području opštine Bijeljina izgrađena je javna rasvjeta na 15 lokacija u ukupnoj dužini oko 12 kiolmetara, čija je vrijednost bila 230.000 KM.

eKapija.ba/Srna

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti