Nastavlja se poslovna saradnja firmi Proneon-M i Energopetrol

22.06.2010. 10:09 / Izvor: eKapija.ba
Nastavlja se poslovna saradnja firmi Proneon-M i Energopetrol

Proneon-M d.o.o iz Sarajeva, frma koja se bavi izradom i montažom svih vrsta vizuelnih komunikacija potpisala je 16.06.2010 godine sa firmom Energopetrol d.d. ugovor o isporuci i montaži jarbola za isticanje zastava.

Potpisivanje ovog ugovora je samo nastavak poslovne saradnje između dvije firme.

Kako nam je rekao direktor Proneon-M Branko Milojević ovo je tim prije značajnije jer su na skoroman, ali za njih značajan način, dio priče oko izgradnje novih i obnove postojećih benzinskih stanica koje će kroz modernizaciju i novi vizuelni izgled sigurno biti među vodećim distributerima naftnih derivata u BiH.

Radi se o 100 % bh. proizvodu izrađenom po švedskoj licenci koja je lider u svijetu kad je riječ o proizvodnji jarbola. O kakvom proizvodu je riječ najbolje govori dobijanje certifikata ISO 9001 - 2000.

"Jarboli su izrađeni od FIBER - Glas materijala sa novim mehanizmom za dizanje i spuštanje zastava. Nosač zastave se beskonačno rotira tako da je zastava u svim uslovima uvijek vidljiva. Testiran je na brzinu vjetra do 180 km/h", pojasnio nam je Milojević.

Želja im je, dodaje, da nastave poslovnu saradnju sa većim učešćem u Energopetrolovim projektima.

Proneon-M također ima dobru poslovnu saradnju sa drugim uspješnim bh. kompanijama. Neke od njih su BH Telecom, Sarajevska pivara, Dallas, Oslobođenje, Volksbanka, Sarajevski aerodrom itd.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti