Započela prodaja Citroen-a C3 Picasso Spacebox u BiH

30.03.2009. 13:12 / Izvor: eKapija.ba
Započela prodaja Citroen-a C3 Picasso Spacebox u BiH

Cijeneći iskazan pojačani interes za Citroen-ova nova vozila u BiH u prvim mjesecima ove godine / +30% /, nadležna filijala je odlučila da na tržištu Bosne i Hercegovine otpočne prodaju najnovijeg modela posebnoga stila i to čak prije nego dosta zemalja u okruženju. Kupci u našoj zemlji će tako moći već početkom aprila da se upoznaju sa najnovijom kreacijom Citroën-ovih dizajnerskih "genijalaca".

Svi Citroën-ovi dileri će u periodu CITROËN-ovih OTVORENIH VRATA (od 03.04 do 05.04) predstaviti na svojoj regiji ovaj novi model i prvim kupcima omogućiti lijep promocioni poklon. Vozilo je inače počelo da se prodaje prije samo par mjeseci u najvećim Europskim državama. Prvi rezulatati prodaje su pokazali izuzetan interes kupaca za ovog neobičnog SPACEBOX-a, automobila koji u svojoj klasi nudi iskorištenje prostora bez premca.

Sa modelom C3 Picasso, Citroën još jednom pomiče konvencije stavljajući u prodaju inovativni model /donedavni koncept/ čija je namjera da odigra glavnu ulogu u segmentu monovolumena B2. Cijene u BiH kreću od 25.700 KM do registracije za benzinca od 95KS da bi na vrhu game bio model sa sofisticiranim HDI 110 KS airdream motorom sa cijenom od 41.630 KM do registracije.

Plod kreativnosti marke, C3 Picasso istovremeno se ističe svojim drskim stilom, inovativnom arhitekturom i izvanrednom dosjetljivošću. On uvelike oplemenjuje kvalitete monovolumena: visina sjedala i preglednost oduševit će sve putnike, dok će njegova potpuna i intuitivna modularnost olakšati njihov svakodnevni život, navodi se u saopćenju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti