Predstavljamo: Agromehanika-komerc d.o.o. Banja Luka, zastupnik renomiranih proizvođača poljoprivredne mehanizacije i opreme

15.09.2009. 12:33 / Izvor: eKapija.ba
Predstavljamo: Agromehanika-komerc d.o.o. Banja Luka, zastupnik renomiranih proizvođača poljoprivredne mehanizacije i opreme

Na 13. međunarodnom sajmu poljoprivrede "Agros 2009", održanom prošle sedmice u Banjoj Luci, banjalučka kompanija Agromehanika dobila je Zlatnu medalju za kvalitet izloženih proizvoda.

Agromehanika je osnovana 1982. godine kao samostalna zanataska radnja. Danas je Agromehanika – komerc privatno uslužno-trgovačko preduzeće koje se bavi zastupanjem firmi na području Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Zastupanje se odnosi na mehanizaciju i opremu koja se koristi u šumarstvu, poljoprivredi, industriji, građevinarstvu te za komunalne i kućne poslove.

U ponudi ove kompanije se mogu pronaći kvalitetni proizvodi renomiranih kompanija, poput STIHL, TOMOS, MTD, PRAMAC, IMT, DMB 21 maj i lifter, čiji su zatupnici, a također, sarađuju sa mnogim drugim uspješnim firmama iz ove oblasti.

Domen zastupanja je servisiranje, održavanje i popravka, veleprodaja (rezervnih dijelova, gotovih proizvoda i poluproizvoda) i maloprodaja.

Zastupanje se odnosi na mehanizaciju i opremu za poljoprivredu (freze, kosačice, vodene pumpe, motorne prskalice, oprema za navodnjavanje i poljoprivredne alatke), šumarstvo (elektro i motorne pile, motorne kose, bušači rupa), komunalne djelatnosti (samohodni usisivač za lišće i granje, samohodne kosačice, pumpe, sjekači betona i asfalta, kresači visokih grana, motorne kose, bušači rupa), kućne i potrebe vrta (agregate, vodene pumpe, hidrofore, elektro i motorne kosilice, trimere, freze i šišače žive ograde), a obezbijeđeni su servis i rezervni dijelovi za sve mašine iz prodajnog asortimana.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti