Prvi biznis forum na eKapija.ba - Komentarišite, razmijenite mišljenja i stavove, proširite vidike!

17.02.2010. 15:42 / Izvor: eKapija.ba
Prvi biznis forum na eKapija.ba - Komentarišite, razmijenite mišljenja i stavove, proširite vidike!

U skladu sa svojom razvojnom politikom, poslovno-investicioni portal eKapija je od 17. februara 2010. godine bogatiji za još jednu opciju. Naime, registrirani korisnici našeg portala od sada će imati mogućnost komentarisanja objavljenih tekstova, te na taj način izraziti svoje stavove i razmijeniti mišljenja sa predstavnicima drugih kompanija, također korisnika portala eKapija.ba.

Vaše komentare ćete moći postaviti na slijedeći način:

Da biste omogućili ovu opciju, prvo se morate registrovati. Nakon toga, u donjem desnom dijelu stranice, odaberite opciju `komentarišite članak` (slika gore). Klikom na ovu opciju, otvoriće se novi prozor ispod teksta (slika dolje) u kojem su navedene osnovne upute za ostavljanje komentara.

Pseudonim/Prezime i ime

U ovom polju Vam se nudi mogućnost ostavljanja pseudonima ili imena koje će biti prikazano na stranici prilikom komentarisanja. Ukoliko ovaj dio ostavite prazan, automatizovani sistem će iz baze podataka na osnovu korisničkog imena i lozinke prikazati vaše ime i prezime te naziv vaše kompanije. Ukoliko, pak, ostavite pseudonim, isti će biti prikazan zajedno sa nazivom kompanije.

Kome je komentar namijenjen?

Nakon što ste ostavili komentar, biće potrebno odabrati jednu od ponuđenih opcija kome je komentar namijenjen. Ukoliko odaberete opciju `postavljanja na portal eKapija.ba`, isti će biti prikazan, a ukoliko komentar namijenite `uredništvu`, komentar će biti dostupan samo uredništvu i biće izuzet od objavljivanja.

U skladu sa pravom uredništva na neobjavljivanje, svi komentari će prvobitno ići na provjeru sadržaja radi postojanja eventualnih povređivanja privatnosti, kao i ličnih, nacionalnih, vjerskih i drugih opredjeljenja. Nakon provjere, komentar će biti prikazan u što skorijem vremenu.

Isprobajte!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti