Hypo banka ponudila nove pogodnosti preduzetnicima i MSP: Povoljne kamate privredi

02.09.2009. 09:36 / Izvor: Fokus
Hypo banka ponudila nove pogodnosti preduzetnicima i MSP: Povoljne kamate privredi

Malim i srednjim preduzećima, kao i preduzetnicima u Republici Srpskoj, Hypo Alpe Adria banka Banja Luka ponudila je nekoliko novih bankarskih usluga i proizvoda, s posebnim pogodnostima.

Od 1. septembra do 31. decembra ove godine preduzetnici i mala i srednja preduzeća moći će aplicirati za hypo viza biznis karticu - platnu karticu za poslovne korisnike, uz besplatnu upisninu, i tako ostvariti uštedu od 70 KM. Ujedno, u ponudi je i besplatno priključenje usluge elektronskog bankarstva hyponet, a prvih šest mjeseci korišćenja ove usluge biće oslobođeno mjesečne naknade od 15 KM.

"Takođe, tokom trajanja pomenute akcije Hypo banka nudiće i kredite "za pravi put", uz veoma povoljne kamatne stope, te će smanjiti cijenu obrade kreditnog zahtjeva na svega 0,9 %", saopšteno je iz ove banke.

"Znamo da su mala i srednja preduzeća i preduzetnici nosioci razvoja naše privrede i zato kroz ovu akciju želimo da ih dodatno pomognemo nudeći im po vrlo povoljnim uslovima kvalitetne i funkcionalne proizvode i usluge. Želimo da im olakšamo i modernizujemo poslovanje, štedeći im dosta dragocjenog vremana, ali i novca", kaže Gerhard Lener, izvršni direktor Hypo Alpe Adria banke Banja Luka.

Svi preduzetnici i MSP s prostora Republike Srpske i Brčko distrikta još juče su mogli otići u najbližu poslovnicu Hypo banke i dogovoriti uslove korišćenja pomenutih usluga i proizvoda.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti