Top Meblo HOMEinfo: Naučite šta je ergonomija i iskoristite sniženja u salonima «Top Meblo»

Vijesti

Top Meblo HOMEinfo: Naučite šta je ergonomija i iskoristite sniženja u salonima «Top Meblo»

05.04.2010. 12:10 / Izvor: eKapija.ba

Dobrodošli u svijet savjeta za uređenje stana ili kuće sa našim domaćinima, fabrikom namještaja «Standard» i magazinom «Top Meblo Home Info», koji su se potrudili da, i u ovom izdanju, daju dovoljno savjeta o uređenju Vašeg doma, ali i prijedloge za pojedine komade namještaja koje biste svakako trebali imati. Možda idealno rješenje za vaš dom pronađete upravo u salonu Top Meblo. Danas, na samom početku, naučite sta je ergonomija?!

Ergonomija se najčešće povezuje uz rad i prilagođavanje radnog prostora. Riječ ergonomija izvedenica je od grčkih riječi ergon (rad) i nomos (prirodni zakon) i označava znanost u radu. Ergonomija (ili ljudski faktor) je znanstvena disciplina koja se bavi proučavanjem interakcije između čovjeka i drugih elemenata sistema, a kao profesija primjenjuje teoriju, principe, saznanja i metode u dizajnu, s ciljem optimiziranja čovjekove dobrobiti i ukupni učinak sistema.

Ergonomija je primjena znanstvenih informacija o čovjeku s ciljem dizajniranja sredstava, sistema i okoline, za ljudsko korištenje.

Ukoliko ste u potrazi za idealnim rješenjem za vašu trpezariju, Top Meblo ga sigurno ima. Danas vam predstavljamo trpezarijski sto «Max», jedan od dizajnerski najprivlačnijih trpezarijskih stolova fabrike namještaja «Standard Sarajevo». Kombinacija punog hrastovog drveta, sa savršenim finišom bijelim lakom, te karakteristični izgled nogu, stavke su zbog kojeg ga biraju oni sa istančanim vizuelnim ukusom i osjećajem. Kao i kod ostalih proizvoda Vaše fabrike namještaja «Standard Sarajevo», pored vanjskog izgleda, adut ovog terpezarijskog stola je i kvaliteta, te masivnost koja garantuje mnogo godina korištenja. Njegove dimenzije iznose 160 x 90 cm + 2 x 50, a cijena za koju mogu postati savršeni dio i Vašeg enterijera za mnogo godina koje dolaze iznosi 824,90 KM. Napominjemo da su cijene stolica snižene za velike iznose, pa je tako stolica «Anna» snižena sa 99,00 na 58,00 KM, kožna stolica «Rudi» sa 149,00 na 85,00 KM, a srezana je i cijena stolice «Annabel», za cijelih 47% i ona sada košta 48,00 KM.

Potražite i Vi svoju najnižu cijenu! Salon «Top Meblo» u Sarajevu svakog vikenda na totalnoj raspordaji nudi nekoliko odabranih artikala. Otkrijte sami i iskoristite ovu jedinstvenu ponudu.

Magazin posvećen uređenju enterijera «Top Meblo HOMEinfo» pratite svaki radni dan u okviru programa NTV Hayat u 17.30 h, slušajte na talasima Radija Stari Grad subotom u okrivu emisije RSG Tour, čitajte u Dnevnom avazu srijedom u okviru priloga «Porodica i zdravlje», te pratite putem portala Sarajevo-x.com i eKapija.ba.

Posjetite web stranicu www.top-meblo.ba za više informacija. Postanite član Facebook fan stranice Top Meblo HOMEinfo i obezbijedite sebi priliku za nevjerovatne popuste prilikom kupovine, ali i brojne vrijedne nagrade!

Emisiju Top MebloHOME požete pogledati i na YouTube OVDJE

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti