Otvorena Konzum maxi prodavnica u Brodu

26.07.2010. 14:06 / Izvor: eKapija.ba
Otvorena Konzum maxi prodavnica u Brodu

Konzum maxi prodavnica otvorena je 23. jula u Brodu na adresi Svetog Save br. 2. To je 122. Konzumov maloprodajni objekat u Bosni i Hercegovini. U prodavnici je zaposleno 15 radnika, koji će kupcima pružiti vrhunsku uslugu i ugodnost kupovine.

Nova Konzum maxi prodavnica smještena je na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada i prva je Konzum prodavnica otvorena u Brodu. Na više od 500m² prodajne površine, kupcima će ponuditi bogat asortiman sa više od 10.000 artikala, s posebnim naglaskom na veliki izbor svježeg voća i povrća, mesa vrhunske kvalitete, mliječnih, pekarskih i delikatesnih proizvoda, gotovih jela i drugih životnih namirnica, te proizvoda za čišćenje, higijenu i uređenje doma.

Povodom otvorenja, Konzum maxi je za sve kupce pripremio prigodne poklone, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Tokom dana organizovana su i velika čašćenja kupaca uz specijalitete sa roštilja i tortu te brojne zabave za najmlađe.

Za svoje kupce novootvoreni Konzum maxi je organizovao nagradnu igru sa vrijednim fondom nagrada koji obuhvata pet poklon kupovina u Konzumu u vrijednosti od po 1.000 KM, male kućanske aparate i brojne poklon pakete.

Konzum je samo u ovoj godini otvorio 10 prodavnica različitih formata, među kojima je super Konzum u Bijeljini te dvije prodavnice maxi formata u Sarajevu i Ilijašu. Do kraja godine, kompanija planira nastaviti trend širenja maloprodajne mreže otvaranjem novih prodavnica na području cijele Bosne i Hercegovine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti