Žepče: Svečano otvorena nova Konzum Maxi prodavnica i Kozmo drogerija - Javnoj ustanovi "Centar za socijalni rad" Žepče donirano 5.000 KM

19.03.2009. 15:42 / Izvor: eKapija.ba
Žepče: Svečano otvorena nova Konzum Maxi prodavnica i Kozmo drogerija - Javnoj ustanovi 'Centar za socijalni rad' Žepče donirano 5.000 KM

U Žepču je 19. marta 2009. godine otvorena nova Konzum Maxi prodavnica i Kozmo drogerija, u sklopu poslovno-stambenog centra Libertas. Direktor Konzum d.o.o. Sarajevo Ismir Brkić i načelnik Općine Žepče Mato Zovko, uz prisustvo brojnih poslovnih partnera i ostalih zvanica otvorili su novi objekt.

Povodom otvorenja nove Konzum Maxi prodavnice u Žepču, Konzum je donirao 5.000KM Javnoj ustanovi "Centar za socijalni rad" Žepče, u svrhu pomoći osobama s posebnim potrebama. Konzum Maxi prodavnica, uz novootvorenu Kozmo drogeriju, uposliti će 40 novih radnika sa područja Općine Žepče i okoline.

Novi Konzum Maxi u Žepču u svom atraktivnom i modernom ambijentu na više od 1.000 kvadratnih metara prodajne površine, kupcima će nuditi bogat asortiman više od 15.000 artikala, s posebnim naglaskom na veliki izbor svježeg voća i povrća, hljeba, pekarskih proizvoda i kolača, gotovih jela, mliječnih i delikatesnih proizvoda te mesa vrhunske kvalitete. 7 brzih kasa kupcima će osigurati brzu i kvalitetnu uslugu.

Povodom otvorenja Konzum maxi je sve kupce darovao prigodnim poklonima, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Za svoje kupce Konzum je organizirao i veliku nagradnu igru, u kojoj kupci kroz 3 dana od otvorenja, svaka 3 sata mogu osvojiti neku od vrijednih nagrada među kojima su televizori, DVD playeri, digitalni fotoaparati, kućanski aparati i više od 300 poklon paketa.

Nagradna igra trajat će sve do petka 22. marta kada će na finalnom izvlačenju biti izvučene i glavne nagrade – 3 poklon kupovine u vrijednosti 1.000KM. Slavlje se nastavilo uz tortu i spacijalitete sa roštilja, dok su se najmlađi zabavljali uz Ledo Medu i Fifi i Cvijetno društvo. Večernje druženje na dan otvorenja proteklo je uz brojna čašćenja kupaca, a okončano je spektakularnim vatrometom, navodi se u saopćenju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti