3DOT Tuzla: Unikatne kristalne nagrade za svaku prigodbu

28.01.2014. 13:38 / Izvor: eKapija.ba
3DOT Tuzla: Unikatne kristalne nagrade za svaku prigodbu
OTVORI GALERIJU

Pratite svjetske standarde u nagrađivanju i odaberite jednu od mogućnosti iz kataloga kompanije 3DOT d.o.o. Tuzla.

Firma 3DOT d.o.o. se bavi podpovršinskim laserskim graviranjem, odnosno graviranjem unutar stakla i pleksiglasa. U paleti prozivoda kompanija pored suvenira nudi i program poslovnih poklona, nagrada i plaketa, kao i stakla za interijere.

Kristalni trofeji su posebno dizajnirani kako bi istaknuli svoj sjaj i transparentnost, a samom činu dodjele dali posebnu notu elegancije. Sve je više i više događaja u kojima imamo priliku vidjeti da pobjednici dobivaju kristalne trofeje. Ova vrsta priznanja je elegantna i svestrana tako da se može koristiti za bilo koju vrstu događaja, bilo da se radi o sportskim natjecanjima, filmskim festivalima ili nekim drugim događajima.

Odaberite jednu od mogućnosti iz kataloga kompanije 3DOT d.o.o. i prilagodite ih u potpunosti dodavanjem naziva prigode na kojoj će biti isporučena. Ovisno o tehnici graviranja koja se koristi, mogu se dobiti različiti rezultati u prilagodbi kristalnih trofeja i kristalnih nagrada. Štoviše, laserska tehnologija omogućuje graviranje svih tonova, što omogućava izradu gravura sa fotografskim izgledom.

Nagrade se mogu koristiti kao zahvalnice zaposlenim ili kako bi obilježili važne događaje ili poslovne aranžmane, godišnjice, poklone za odlazak u mirovinu (penziju) itd. Svestranost računalnog dizajna će pretvoriti trofej u najprikladniji izbor za datu prigodu.

Prednosti 3D graviranja unutar stakla su velike:

  • Graviranje u staklu otvara potpuno nove mogućnosti u kreativnosti uređenja velikog formata stakla.  Suprotno površinskom graviranju ili brušenju postoji mogućnost dobijanja uzoraka s učinkom od nijansi sive
  • Omogućava dobijanje prostornog crteža koji ima svoju dubinu
  • Visoka rezolucija omogućava graviranje sitnih detalja i vrlo tanke linije
  • Graviranje urađeno na ovaj način je otporno na učinke nepovoljnih vremenskih uvjeta kao što su: kiša, snijeg i mraz
  • Tehnologija laserskog graviranja unutar stakla ga čini vrlo lakim za održavati čistim, jer površina stakla ostaje netaknuta zahvaljujući kojima prljavština ne zadržava na njegovoj površini
  • Takođe, lasersko graviranje u staklu osigurava jednaku vidljivost gravure na obje strane stakla (prednjoj i zadnjoj odnosno lijevoj ili desnoj strani)

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti