Bonus kredit - jedini kredit koji vam vraća novac!

16.10.2014. 13:09 / Izvor: eKapija.ba
Bonus kredit - jedini kredit koji vam vraća novac!

Sberbank BH je u svoju ponudu uvrstila novi kreditni proizvod, Bonus kredit, čime je potvrdila nastavak inovativnog pristupa potrebama klijenata.

Sberbank BH je u svoju ponudu uvrstila novi kreditni proizvod, Bonus kredit, čime je potvrdila nastavak inovativnog pristupa potrebama klijenata. Radi se o kreditnom proizvodu koji nagrađuje urednost u otplati kredita isplatom bonusa klijentima. Visina bonusa je 1% od iznosa inicijalno odobrenog kredita koji se klijentima isplaćuje godišnje. Maksimalan iznos kredita je do 30.000 KM sa rokom otplate do 7 godina, dok povrat koji klijent može ostvariti iznosi do 2.100 KM. 

"Fokus ovog proizvoda, ali i kampanje u cjelini je na klijentima koji redovno otplaćuju kreditne obaveze, a koji su do sada bili nepravedno zanemareni. Prvi put na tržištu Bosne i Hercegovine smo u prilici ponuditi kreditni proizvod kojim ih nagrađujemo", izjavio je Jasmin Spahić, izvršni direktor za poslovanje sa stanovništvom i poduzetnicima.

 "Jedini uslov za realizaciju bonusa je da klijent ne kasni u otplati. Na ovaj način pokazujemo da posebno cijenimo klijente i njihovu odgovornost prema preuzetim obavezama", dodao je Spahić.

Ovi krediti su u ponudi od 13.10.2014. Više informacija o ovom kreditu moguće je dobiti na www.sberbank.ba ili bilo kojoj poslovnici banke. 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti