SICON SAS obilježio 15. rođendan

09.10.2010. 10:10 / Izvor: eKapija.ba
SICON SAS obilježio 15. rođendan

Firma Sicon Sas d.o.o. Tuzla jučer je obilježila 15 godina uspješnog rada na polju sistema neprekidnog napajanja. Sicon Sas je ovlašteni distributer francuske kompanije SOCOMEC UPS, osnovane 1922. godine, za Bosnu i Hercegovinu.

Prijem je upriličen u novootvorenom objektu koji se nalazi u Čaklovićima. Mnoštvo gostiju i predstavnika medija bili su u prilici da pogledaju prostorije novog objekta.

Direktor firme Sicon Sas Samir Salković medijima je istaknuo da su stalna poboljšanja performansi samih uređaja, tehnička opremljenost firme i permanentno usavršavanje kadrova garancija budućnosti same firme.

"Kvaliteta uređaja i osposobljenost kadrova naše firme prepoznale su mnogobrojne tvornice, institucije, banke i trgovački lanci koji su u proteklim godinama postali kupci naših proizvoda i usluga. Uvjereni smo da su svi oni koji su nam ukazali povjerenje zadovoljni nivoom pruženih usluga a potvrda takvom uvjerenju ja svakodnevno proširenje naše referentne liste", istaknuo je Salković.

Sicon Sas je prije 10 godina od Slovenačkog instituta za kvalitet i mjeriteljstvo (SIQ) dobio certifikat ISO 9001: 2000 za prodaju, instalaciju i servisiranje sistema neprekidnog napajanja, a 2009 godine su prvi u Bosni i Hercegovini uradili prelaz na novi standard ISO 9001:2008,kod Slovenačkog instituta za kvalitet i mjeriteljstvo (SIQ), saopćeno je iz ove firme.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti