Ismet Kapo izabran za menadžera godine

28.01.2009. 12:36 / Izvor: eKapija.ba
Ismet Kapo izabran za menadžera godine

Ismet Kapo, generalni direktor kompanije Vermont, na sinoć održanom Izboru automobila godine BiH za 2009. godinu proglašen je menadžerom godine.

Izbor je organizovalo Udruženje automobilskih novinara, a svečano uručenje nagrada održano je u Centru za djecu i omladinu u Sarajevu. Stručni žiri, sastavljen od eminentnih novinara i predstavnika medija koji prate automobilsku industriju, izabrao je Ismeta Kapu, generalnog direktora kompanije Vermont koja je generalni distributer i uvoznik Peugeot proizvoda za BiH, kao pobjednika u kategoriji "Manager 2009. godine", saopćeno je iz Vermonta.

"Ponosan sam na laskavu titulu koja mi je dodijeljena, ali ujedno želim i da istaknem da ona predstavlja priznanje cijelom Peugeot timu u BiH, jer smo zajedničkim svakodnevnim radom u prošloj godini, osluškivanjem potreba i mogućnosti tržišta, našu ponudu i usluge prilagođavali našim kupcima i ljubiteljima Peugeot vozila čime smo uspjeli da ojačamo tržišnu poziciju ovog brenda u BiH. I u 2009. godini Peugeot će biti inovativan, atraktivan i fleksibilan, i trudićemo se da u što većoj mjeri opravdamo povjerenje naših kupaca", istakao je Ismet Kapo, generalni direktor kompanije Vermont.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti