Pripremite Vaš Peugeot za proljeće

13.03.2009. 12:47 / Izvor: eKapija.ba
Pripremite Vaš Peugeot za proljeće

"Pripremite Vaš Peugeot za proljeće" naziv je servisne akcije koju je Peugeot BiH pripremio za svoje kupce. Od 16. marta vozači Peugeot automobila imaju mogućnost da servisiraju svoja vozila uz specijalni popust od 15 % na kupovinu i ugradnju rezervnih dijelova kao što su filteri ulja, goriva i zraka, kao i metlice brisača.

"Proljetnom servis akcijom u cijeloj mreži naših ovlaštenih servisa u BiH, želimo svim Peugeot vozačima omogućiti da uz vrhunska znanja Peugeot stručnjaka osvježe svog ljubimca i ujedno dodatno uštede kupovinom i zamjenom dijelova na akciji. Bitno je istaći, da korištenjem samo originalnih rezervnih dijelova i profesionalnih usluga servisera produžavate radni vijek svog vozila", izjavio je Ismet Kapo generalni direktor kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot vozila.

Kroz popust od 15 % za kupovinu i ugradnju rezervnih djelova Peugeot svojim kupcima omogućava da po najpovoljnijim uslovima produže radni vijek motora svog vozila, a ujedno smanje i potrošnju goriva. Stručnjaci svakako preporučuju da se filter ulja mijenja svakih pređenih 10.000 km, dok je preporuka proizvođača da se zbog uslova na cestama u Bosni i Hercegovini filter zraka mijenja sa filterom ulja. Zamjena filtera goriva preporučuje se nakon pređenih 40.000 km. Zbog bezbjednosti vozača i ostalih učesnika u saobraćaju promjena brisača je veoma značajna, jer istrošene metlice smanjuju vidljivost, navodi se u saopćenju.

Akcija "Pripremite Vaš Peugeot za proljeće" traje do 18.04.2009. godine u cijeloj mreži ovlaštenih Peugeot servisera.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti