Banjalučka kompanija "TeleGroup" privodi kraju uspješnu poslovnu godinu: Plan prebačen za 20 odsto

04.12.2008. 11:01 / Izvor: Nezavisne novine
Banjalučka kompanija 'TeleGroup' privodi kraju uspješnu poslovnu godinu: Plan prebačen za 20 odsto

Kompanija "TeleGroup" iz Banja Luke iz godine u godinu bilježi rast obima poslovanja, a svoj ambiciozni ovogodišnji plan premašila je za 20 odsto.

U "TeleGroupu" ističu da uprkos globalnoj finansijskoj krizi, koja se prelila i na region, za poslovanje ove kompanije neće doći crni dani.

"Finansijski rast je samo jedan od segmenata u kojem bilježimo sve bolje i značajnije rezultate. Naša kompanija je bazirana na dobrim osnovama, tako da ne zavisi od banaka, dok je sistem telekomunikacijskih usluga koje obavljamo baziran na usluge koje su kompanijama neophodne kako bi poslovale. Zbog toga ne očekujemo značajno smanjenje poslovanja", rekao je Aleksandar Antunović, direktor "TeleGroupa".

Banjalučka kompanija na tržištu BiH posluje 12 godina i u ovom periodu je postala lider u projektovanju, instaliranju i održavanju telekomunikacijskih sistema širom BiH, dok su njeni klijenti postale sve veće kompanije, banke, pa i Vladine institucije. "TeleGroup" je pozicionirala svoje poslovanje i u regionu i postala lider u projektovanju, implementaciji i održavanju telekomunikacionih instalacija, internet servisa i mobilne i fiksne telefonije na području Bugarske, Srbije, Makedonije i BiH.

"Poznati smo većini korisnika telekomunikacionih usluga među kojima su primarno telekom provajderi, operatori, privatni servis provajderi i internet provajderi", rekao je Antunović.

Cilj "TeleGroupa", kažu u toj kompaniji, nikada nije bio jednokratna implementacija nekog telekomunikacijskog rješenja, već ostvarivanje dugoročne saradnje s korisnicima.

"Mi izvodimo najkompleksnije telekomunikacijske projekte, od bezbjednosnih sistema do projekata koji zahtijevaju najvišni nivo tehničkih znanja, a zahvaljujući našem profesionalnom odnosu naši klijenti su postali sasvim sigurni da će od nas uvijek dobiti kvalitetna rješenja", kaže Dalibor Ratković, rukovodilac ICT sektora banjalučkog "TeleGroupa".

U "TeleGroupu" su istakli da će i u narednoj godini postaviti visoke poslovne ciljeve i najavili brže širenje svojih poslovnih aktivnosti na oblast softverskog inženjeringa.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti